Poprosil by som vas o radu. Momentalne zhanam nejaky dobry ram.. tak do okolo 10k. Po prebehnuti vsetkych dostupnych shopov som stretol dva, medzi ktorymi sa rozhodujem: Merida HFS, a Author Columbus. Medzi tymi ramami je asi 2500,- rozdiel. Vie mi niekto poradit, ze v com je taky kvalitativny rozdiel? Pripadne moze mi niekto z vas poradit nejaky iny ram v tejto cenovej kategorii?
DIK
Q
cau poradim ti s tym ze merida je svina na uznavanie zaruk. v podstate sa da povedat ze ked ti nahodou praskne ram (a len tak mimochodom meridy su najcastejsie reklamovane ramy) tak na 90% ti pan stefanik-dovozca meridy na slovensku neuzna reklamaciu. ten author nie je spatny kus a rozmyslal si nad znackou satka? poznas? ak nie tak napis a pokecame o tom. robia ramy na zakazku a do tejsumy bi ta hadam aj dostali zatial cau.
Mne sa osvedčil Gary Fisher.Myslím,že s rámom HooKooEkoo sa dostaneš mierne nad 10000,- ,je z materiálu ZR9000,zo série Genesis.Fishera vozí do SR KCK Oslany,tel.: 046/5492200.Nie som si istý,čije možné ho objednať samostatne.
aj trek 8500 je zirconium.a to je veeeelmi pevne,navise je to najvissi model,tak by bolo troska smiesne keby je od gumy deravy.
a treky su neni ako kelly alebo merida.
pre RA : vporiadku ja ti len vravim moju skusenost a ta je taka ako pocujes a stou pevnostou no neviem asi poznam za tu cenu n na x-tu ramov.ale ako myslis
ra má pravdu.Rámy zo ZR 9000 patria medzi najpevnejšie na trhu.Tiež chcem kupovať rám z tohto materiálu (GF Cake DLX) a nevybral by som si predsa dáky shit.Ten predratý TREK,neviem,ale rady 4100 a 4300 mali menšie problémy s materiálom.Ale predratý od gumy,tomu uverím,až keď uvidím na vlastné bulvy.
zdravim bikeri. ma tu uputala ta vasa diskuzia o ramoch... tiez si chcem kupit ram, vyzera to prave na tu 8500 od Treku. Myslim si ze za tu cenu nie je o com, ved pred par rokmi (myslim ze tak 3roky dozadu) stali okolo 27 litrov, minuly rok bol za nejakych 21... A ako pise "ra" - je to Trek Co som cital recenzie na ramy od Treku, nikdy s nimi nebol problem, prave naopak, vsade ich vychvalovali a maju dozivotnu zaruku. tak bikovaniu zdar
Nech sa paci roman M-sport a poloz tuto otazku panovi matovi smatanovi a co ti na to povie.ja som to vydel na vlasne oci a bolo to od pneumatiky mal tam dost hrubu kendu takze to tam mal len tak tak a nasli sme tam normalnu dieru vyliatu blatom boze vsak ale to je len jeden ram a jedna prihoda mozno to bolo od kamienka alebo ja neviem ale bolo to.
to co? to ze sa pokazi aj najprofi stroj alebo jazdec chapem, ale ze niekto zoderie ram plastom? vsak musel jazdit ako s rucnou brzdou:( a potom ze su ludia nevsimavi:)
Pre RA tam hore si sa pytal na ten moj novy ram alebo na ten predraty?ak na novy tak ravo michal matys alebo da bomb sputnik a hento som mal odfotit lebo mi nik neveri ale mam svedkov ze to bolo vydrane a ta stena je ako alobal no strasne
Pozeram ze ťa maju za idiota alebo neviem ako to mam nazvat ked sa pytas na meridu alebo author a všetci ti pišu trek a neviem čo ešte všetko.Ja ti poviem takto jazdí author columbus zonal(vision)a som spokojný.Ževraj je pevnejši ako airplane a asi na tom dačo bude lebo som dosť ťažký a drží to!O meride viem toľko čo ti napísali aj ostatný (to okolo tých reklamácií)ale ja som si ju nekúpil s iného dôvodu:nevyhovuje mi geometria ja mám rád dlhší posed.Ak máš dáke otázky tam sa mi ozvi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a treky su neni ako kelly alebo merida.