Dobry večer, dnes som si nahodou vsimol, ked som mal bike naopak, ze mi odpadol ten srob na nastavovanie reboundu (cerveny), je to este niekde samostatne kupitelne, teda ak to nejakou nahodou nenajdem, ci mozem vidlu zahodit do PI*I ?
Uff, celkom mi odlahlo, ako ja som tusil, ze je to otazka casu, kedy to stratim, lebo je to vynalez za 1000 bodov... , pls, postol by si mi, kde to mozem zohnat, alebo cca ako sa to vola. Dik
to bola prva vec co som odtial dal dole na oboch RS vidlach co som zatim mal, hned mi bolo povedane ze to aj tak stratim.. ale mas usetrene 5g a 2,5 imbus to poriesi
edit : dat 410,- czk za to aby som to na prvom koreni vytriasol.. to mi vylezte na chrbat
2 bobo_mt : nie, v pohode, ak to nevadi vidlici pri jazde, a da sa to nastavit aj inbusom, tak je to v pohodke , inak dik, lebo uz som bol z toho pekne na nerf, sliedil som hned po nete, dopatral som sa, ze celu rebound komoru treba kupit za 50e, a to vlastne nevadi nicomu uff , lebo by to bol celkom pekny biznis, keby toto nepredavali a inac ako tym by sa to nedalo nastavit, po strateni novu vidlu, by som ich asi niekde poslal
celu rebound komoru za 50e si chcel? zachovaj paniku a nerob pokoj
olej ti cez to nevytecie ani to nema na nic vplyv.. akurat si tam pri nastavovani musis miesto tej cervenej kraviny vrazit 2,5 imbus a tocit nim, tot vse.. nekupuj nic
a nezatvaral som to inak nicim a sraciek to uz preslo nespocetne, pohoda
Ja som tam nasadil nejaku gumenu ciapocku ani boh nevie z coho bola ale dal som ju tam len pre dobry pocit aby mi tam nenaliezlo blato. Inac nastavil som ju raz a uz som tam nikdy nic nepchal
TO Zihadlo : ja som ju stratil tiez neviem kedy a ani ako. Ale kedze som FOX uz to neriesim
tak ja som v nedelu isiel celkom rychly okruh po dost rozbitych zvazniciach, aj konare atd, tak je mozne, ze uz je tam niekde v lese, teraz super monzuny, takze uz to bude niekde v potoku, ale je mozne, ze je to este niekde na zahrade, lebo som tam nastavoval posledny krat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit : dat 410,- czk za to aby som to na prvom koreni vytriasol.. to mi vylezte na chrbat
Nahod tam nejaku ciapocku aby do toho nesiel bordel a regulovat sa to da imbusom.
a cim si to uzavrel proti blatku a inym srackam ?
olej ti cez to nevytecie ani to nema na nic vplyv.. akurat si tam pri nastavovani musis miesto tej cervenej kraviny vrazit 2,5 imbus a tocit nim, tot vse.. nekupuj nic
a nezatvaral som to inak nicim a sraciek to uz preslo nespocetne, pohoda
noo neviem co s tymstvaras ale mne tam drzi uz 3tim rokom ....pri rozborke ho mam niekedy problem vytiahnut ,ked je dobre zatlaceny
Ja som tam nasadil nejaku gumenu ciapocku ani boh nevie z coho bola
TO Zihadlo : ja som ju stratil tiez neviem kedy a ani ako. Ale kedze som FOX uz to neriesim
ja som ho dal von prvym zjazdom, mozno 3tim sutrom
treba ho tam dotlacit pekne cvakne a drzi
inac pre gramhonicov 7g dole