Po broblémoch s chrbátom a krčnou chrbticou som sa rozhodol vymeniť rovne riaditka za lastovičky, bol to super pocit a aj bicykel čo to získal na ovladateľnosťi.
Mám však estetický problém, ked sa pozriem na ten môj bike s lastovičkami tak to nejako neladí môjmu oku.
Riešili ste niečo podobné že aj napriek tomu že výmena splnila účel mali ste zmiešaný pocit?
Vrátil sa vôbec niekto k rovným riaditkám?
Foto nemám, sú to TRUVATV XC Risebar, pôvodne 64 cm ale skrátil som ich, a predstavec som z negat. sklonu prehodil do pôvodného, bicykel je PELLS Razzer elite.
Mne sa skôr jedná či ste aj vy riešili niečo podobné, mne je jasne že k rovným sa asi určite nevrátim lebo by mi chrbát odišiel a požitok z jazdy by bol v prde...
Hm.......myslim, ze normalnemu cloveku je dolezitejsie zdravie ako nejaky esteticky problem. To by si musel byt chory aby si si dal naspat rovne rajdy len koli tomu ze to lepsie vyzera, ale chrbat by ta dalej bolel...
Hm.......myslim, ze normalnemu cloveku je dolezitejsie zdravie ako nejaky esteticky problem. To by si musel byt chory aby si si dal naspat rovne rajdy len koli tomu ze to lepsie vyzera, ale chrbat by ta dalej bolel...
Jasne ale povedzme si pravdu, komu nezáleží na tom aby ten jeho bike bol pekny aj pre teba samého, samozrejme že sa nevrátim k rovným.
ja tento krat uplne suhlasim s Billesom...
mimochodom tiez mam lastovicky na biku a este aj rohy
niekomu sa to paci, niekomu nie a mne je to jedno, lebo je to hlavne funkcne. neboj, zvyknes si...
Na starom biku som mal rovne a teraz mam "lastovicky".
Nemenil by som, lebo pootocenim lastoviciek v predstavci si ich mozes perfektne prisposobit.
Myslel som si, ze mi novy bike super sedi, ale space_frog mi poradil aby som ich natocil trochu dopredu a je to ovela lepsie.
Jednoznačne sa pripajam k tomu aby si HODIL FOTO. Ako sa to hovori: radsej raz vidiet, ako 100krat pocut. V prvom rade je zdravie, ale tiez som zastanca estetiky. Ved kazdy urcite chce aby jeho bike dobre vyzeral. Takze hod foto, nech mozeme posudit...
Ja som jazdil rovné. Bolel ma chrbát a tak som ich vymenil za lastovičky, chrbát prestal bolieť ale po čase som si kupil nový bike a tam boli rovné riaditká. Nechal som si ich a chrbát ma bolí len na pretekoch ( aj ked som mal lastovičku tak bolel)
A to s vyzorom biku s nevšímaj: kamarát ma xc bike so skarebom a ma downhillovú lastovičku a DH predstavcom a na volante ešte rohy ale jazdí
hmmm tak ja som mal aj rovne aj lastovicky, lastovicky su lepsie, no pod ovladanie biku sa urcite podpisal aj kratsi predstavec a lepsi sklon vidly - hlavovej trubky. no chrbat ma nebolel ani na jednom biku. nech posle foto
ved ho tolko nesurte, chalan to asi nema ako odfotit..
a k teme, zatial som vzdy jazdil len rovne rajdy a chrbat ma nebolel.. ale urcite nechaj lastovicky ked sa lepsie jazdi.. zdravie je prednejsie estetike..
jednoznacne lastovicky. ale zase komu co vyhovuje.. na svojom bajku mam FR lastovicky a nemenil by som. vzdy ked sadne na manzelkin bajk, ktory ma "rovnu ruru" tak sa citim akosi divne a nie moc isto..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne sa skôr jedná či ste aj vy riešili niečo podobné, mne je jasne že k rovným sa asi určite nevrátim lebo by mi chrbát odišiel a požitok z jazdy by bol v prde...
Jasne ale povedzme si pravdu, komu nezáleží na tom aby ten jeho bike bol pekny aj pre teba samého, samozrejme že sa nevrátim k rovným.
ja tento krat uplne suhlasim s Billesom...
mimochodom tiez mam lastovicky na biku a este aj rohy
niekomu sa to paci, niekomu nie a mne je to jedno, lebo je to hlavne funkcne. neboj, zvyknes si...
Ja osobne k rovnym by som sa uz nevratil ...
Hihi dobrý nápad,ináč lastovičky určite a či si tam dáš rohy tvoja vec aj kedˇja ich nemusím.
Nemenil by som, lebo pootocenim lastoviciek v predstavci si ich mozes perfektne prisposobit.
Myslel som si, ze mi novy bike super sedi, ale space_frog mi poradil aby som ich natocil trochu dopredu a je to ovela lepsie.
A to s vyzorom biku s nevšímaj: kamarát ma xc bike so skarebom a ma downhillovú lastovičku a DH predstavcom a na volante ešte rohy
a k teme, zatial som vzdy jazdil len rovne rajdy a chrbat ma nebolel.. ale urcite nechaj lastovicky ked sa lepsie jazdi.. zdravie je prednejsie estetike..