Prosim Vas poradte mi mozno mate niekto tieto kolesa.potrebujem zistit rozmer rafika pri tychto: http://www.kolonet.cz/eshop.php?id=1799&det=1 alebo tychto: http://www.kolonet.cz/eshop.php?id=4951&det=1 .Doteraz som mal 559x19 a to su tenke.Personal v kolonete ma ocividne na haku odpisat mi.Po tyzdni som dostal odpoved uplne na daco ine!Ceny dobre ale chcelo by to aj vediet co kupujes.dakujem
No ved to ze ja chcem vediet vnutornu sirku a medzitym som sa dozvedel ze jedno z tychto kolies je 26x24mm http://www.kolonet.cz/eshop.php?search=1&popis=Shimano+Deore+M535+Disc+-AlexRims+Disc a neviem ze ci 24mm je vnutorna sirka.nie som si isty.Preto pisem ze JEDNO Z TYCHTO kolies lebo sa nazov polozky je rovnaky!a teraz neviem na ktore kolo to mysleli komedia
Ja mám teraz 19mm ráfiky a 2,25" a 2,2" plášte (reálne sú o trochu užšie, tak 2.2 a 2.15).
Vnútorná šírka 20mm na 2.3" je v pohode.
Keby zvýšiš cenový limit, tak by sa dalo možno niečo prekvapivo dobré vymyslieť. Si spočítaj koľko by stáli tie ktoré máš vo výbere, zarátaj poštovné, redukcie alebo nové kotúče ak máš teraz 6 dierové kotúče...
ano zacal som rozmyslat o tom poskladani kolesa po castiach.kolko by to asi tak vyslo?nejaky 20mm rafik spice naboj + vypletanie.ja som v tomto este lavák
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie shimano majú vnútornú šírku asi 19mm, tie druhé neviem aký je tam konkrétny ráfik.
Si nejaké poskladaj...
Vnútorná šírka 20mm na 2.3" je v pohode.
Keby zvýšiš cenový limit, tak by sa dalo možno niečo prekvapivo dobré vymyslieť. Si spočítaj koľko by stáli tie ktoré máš vo výbere, zarátaj poštovné, redukcie alebo nové kotúče ak máš teraz 6 dierové kotúče...