Zdravím, na mojom biku (mongoose fireball) je od začiatku vidlica RST Launch T8 (100mm)...kým bolo vonku teplo tak biedne išla /3cm zo zdvihu/ ale aj tak to bolo tvrdé a biedne, teraz keď sú teploty pod 10stupňov tak nejde vôbec. Nevedel som už čo s tým robiť tak som vidlicu rozobral a všetko očistil od tej vazelíny a dal tam olej...z ľavej nohy som dal preč elastomery (dlhší a kratší)...stále je to v nízkych teplotách ako kameň, ak mám bike v pivnici tak je to fajn (teplota okolo 20st.)...Teraz rozmýšľam o koľko a či vôbec pomôže ak kúpim mäkkšie pružiny (13€ obe) a liať tam olej 10w, alebo sa mi oplatí za 50€ kúpiť použitú xcr-ku v dobrom stave kt. chodí oproti tej RSTčke nádherne...Moja finančná situácia je biedna čiže na lepšie nemám...Budem rád ak mi poradíte čo vybrať-alebo nejaký typ na zlepšenie chodu tej Launch-y. Viezol som na viac bikoch s XCRkou (Kona stuff, ctm zephyr, raptor...) a nebolo to také strašné akurát trochu kope.
XCRka šla po pravidelnom mazani docela dobre... dokonca sa dalo pritiahnut aj tlmenie na patrone... len bol kusok tažšia , ale za tie peniaze určite funkčná, ak tam ešte vložíš pod pružinu, aj malu negativnu zvýši sa jej citlivosť
Momentálne je možnosť mať ju ešte lacnejšie tak sa začínam lámať na jej kúpu...Myslím že to bude lepšie ako pevné závažie od inžinierov z RST -_o ...Akú negatívnu pružinu, čo to je, ako to funguje, kde ju zoženiem ? ...Jediné čo sa bojím u XCR sú plastové dorazy (myslím), či to nechytí vakel po sezóne jazdenia alebo tak...
no to je tak mala vychytávka..... nemožeš čakat od plastu že bude držat 5r.. ked jej daš 4000km/rok v terene vakel chyti určite za malo penez nečakaj zazraky..... ale bude to aspon trochu chodiť, alebo šetri do jari a pozri niečo funkčnejšie v bazari
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.