Scandium je prímesový materiál v hliníku a robia sa z toho komponenty na bke.. kamos ma z toho raaam a vydrzi to fakt vela, prednedavnom na tom brutalne pridrbal a ram to prezil v poho s malou hrckou od kamena.. Takze podla mne je scanium OK ..
Scanium je v celku uznavane - robi z toho napr. Easton, Bianchi, Scott ( napr. Scott team issue 2004), Ghost. No je fakt, ze na Slovensku som sa stretol len s ramami. Ak kupim, tak dam vediet co a ako, lebo nad tym seriozne uvazujem.
JoKo akurat si mi to zobral z huby.Podobne aj Dedacciai.Dovezu im rury s oceliarne a oni ich uz len specialne upravuju podla toho pre aku znacku to je.Narezu na dlzky atd.ako si povedal easton ziadne ramy nerobi.
Niekto je v tomto fore zasa nejaky mudry ( narazam na pana zapletane koleso a podobne ). Nepisete k teme, ktora bola podelit sa o skusenosti, nie chytat za slova, ktore by niekto mohol aj pochopit ...Je to obycajne elipticke vyjadrenie ta moja veta, a ze z toho ´´robi´´ som samozrejme nemyslel, ze vedla linky maju hutnicku halu a este si to tam to scandium a ine sami aj doluju, nie?! Pre doplnenie teda: Easton robi aj ´´rurky´´, ked uz to inak nejde aj ramy vlastne, kolesa...Scott robi vlastne scandiove ramy, Bianchi nerobi vlastne, ale od niekoho dovaza - asi cele hotove - ´´vydava´´ ich pod svojou znackou ( u Bianchi tocim iba o sedlovkach...). Dufam, ze alles klar...Kludne ma doplnte, ak nesuhlasite alebo ma doplnte, no malo by to byt v poriadku. Nezacinajte vsak ´´Len aby sa nepovedalo´´, lebo sa povedalo a minulo to ciel diskusie a musim tu drat prsty na klavesnici. Sorrac Joko za ten uvod - ani ja toho este vela neviem, ale mazat to nejdem
Som zvedavý koľko bikerov sa tu teraz nechá namotať na scandiové sedlovky.
Asi budem chvíľku sledovať inzerciu, či nepostrehnem zvýšený záujem o predaj sedloviek
Som zvedavý koľko bikerov sa tu teraz nechá namotať na scandiové sedlovky.
Asi budem chvíľku sledovať inzerciu, či nepostrehnem zvýšený záujem o predaj sedloviek
co sa tyka mtbiker.sk tak v bazari pribudne priemerne asi 1 ponuka za 2,3 dni
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale nezdá sa mi, že by duralové rúrky vozili z oceliarne...
kore elite scandium
controltech team issue 1 sc http://www.controltechbikes.com/products/products.html
co sa tyka mtbiker.sk tak v bazari pribudne priemerne asi 1 ponuka za 2,3 dni