Zdravim Vas.Mozno je to uplna banalita pre Vas vsetkych , no chcem si kupit bicykel ktory ma ze menic Shimano DEORE XT ... a ostatne ma SLX.Chcel by som sa teda opytat , ci je Deore XT to iste co XT , pripadne aka je ta postupnost , myslim napriklad XTR>XT>DEORE>SLX alebo ako to je .Dakujem
ak to chceš od deore tak potom poradie je - deore, slx (pôvodne lx), xt (deore xt), xtr
Ano dakujem Ti,cize SLX je lepsie ako Deore , a DEORE XT je to iste co XT ? To je len ine oznacenie ? Pretoze napriklad na scott bicykli ktory som chcel kupit bolo napisane XT , na inom je zas Deore XT . Tak uz sa v tom nevyznam.
A v praxi tie rozdiely medzi DEORE a SLX su take ze to fakt je lepsie ? Dakujem
XT je to isté ako deore XT...to nemusíš riešiť...a samozrejme, sada, ktorá je v rebríčku vyššie je kvalitnejšia...ty to možno nepostrehneš, ale je to tak...ide o použité materiály jednotlivých dielov...
Jasne , je to logicke kedze je to aj drahsie.Ale na take bezne ucely to SLX , a menic XT bude stacit urcite nie? Ved potom sa to da pripadne vymenit keby nie...Mal som 3 roky Alivio a uplne vsetko islo tak ako ma , kedze jazdim hlavne po cestach ...
okrem nazvu tam ma shimano aj ciselny kod v oznaceni vyzsie cislo drahsie
napr
alivio 4xx napr FC-M410
deore 5xx napr SL-M530
SLX 6xx napr SL-M660
.
.
.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
deore LX je na crosove biky a SLX je AM
aspon si to tak myslim
EDIT///NERIADTE SA MNOU.PISEM BLBOSTI
ak to chceš od deore tak potom poradie je - deore, slx (pôvodne lx), xt (deore xt), xtr
viac info na www.shimano.com - tak ťažké to asi nebude
Ano dakujem Ti,cize SLX je lepsie ako Deore , a DEORE XT je to iste co XT ? To je len ine oznacenie ? Pretoze napriklad na scott bicykli ktory som chcel kupit bolo napisane XT , na inom je zas Deore XT . Tak uz sa v tom nevyznam.
A v praxi tie rozdiely medzi DEORE a SLX su take ze to fakt je lepsie ? Dakujem
Cely katalog 2009 to rozdelenie je na strane 6-7
http://www.madisonb2b.co.uk/netalogue/filedownloads/ShimanoMTBCatalogue2009.pdf
napr
alivio 4xx napr FC-M410
deore 5xx napr SL-M530
SLX 6xx napr SL-M660
.
.
.