tak dnes konečne dlhšia cesta do práce na bajku Canyon Grand AL 6.9 2015. v práci som ho odvážil aj s pedálmi a 11,1 kg, takže moja váha doma neklamala. váha udávaná výrobcom 11,6 kg a to neviem, či je počítané s nejakými štandard pedálmi, alebo je to váha ako sa dodáva, teda bez pedálov
prvýkrát aj cesta s tretrami a SPD pedálmi.
chcel som ich, lebo neviem akým štýlom som sa dopátral, že sú určené aj pre tenisky, no ale čo už.
prvá jazda s teniskami celkom v pohode, bežecké tenisky s hrubšou podrážkou, SPD zarážky bolo trochu cítiť.
spravil som asi 6-7 km skúšobne a nevadilo mi to nejak enormne
dnes tretry, SPD nastavené na minimum. nacvakol som ani neviem ako - prvé prekvapenie. jazda úplne super, ťah smerom hore, paráda. cestou som skúšal vycvakávať a nacvakávať, druhé prekvapenie, ako keby som to jazdil už dávno.
z môjho pohľadu, ak hľadáte pedále pre začiatok s SPD a chcete sem tam na krátke vzdialenosti aj tenisky, kľudne do toho
cestou som skúšal vycvakávať a nacvakávať, druhé prekvapenie, ako keby som to jazdil už dávno.
Ved pockaj. Na semaforoch, alebo v podchode to pride Kazdy sa v nich minimalne raz zvali na bok A kto hovori ze nie, tak klame.
SPDcka su inak super vec, uvidis.
Ja som poctivo trénoval SPD-čka, aby som sa vyhol pádu. V mojom veku už nerád padám. Bol som presvedčený, že som to zvládol.
A potom to prišlo. Po viac ako roku som na jednej dovolenke spadol trikrát tri dni po sebe . Všetko to boli pády preto, lebo som sa nerozhodol, či stojím, či nie, či na pravú, či na ľavú, kochal som sa okolím... proste, tak mi treba. Odvtedy som kvôli pedálom zas nespadol, ale jeden nikdy nevie...
Ved pockaj. Na semaforoch, alebo v podchode to pride Kazdy sa v nich minimalne raz zvali na bok A kto hovori ze nie, tak klame.
tak ja klamem ja som este kvôli spd nespadol na bok
SPD používam pár mesiacov. Dobrá vec na bežnú jazdu. Ale v ťažšom teréne a hlavne do prudkého kopca je to už problém, keď treba rýchlo nohu dole. Preto idem dať z jednej strany tie zarážky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak dnes konečne dlhšia cesta do práce na bajku Canyon Grand AL 6.9 2015. v práci som ho odvážil aj s pedálmi a 11,1 kg, takže moja váha doma neklamala. váha udávaná výrobcom 11,6 kg a to neviem, či je počítané s nejakými štandard pedálmi, alebo je to váha ako sa dodáva, teda bez pedálov
prvýkrát aj cesta s tretrami a SPD pedálmi.
chcel som ich, lebo neviem akým štýlom som sa dopátral, že sú určené aj pre tenisky, no ale čo už.
prvá jazda s teniskami celkom v pohode, bežecké tenisky s hrubšou podrážkou, SPD zarážky bolo trochu cítiť.
spravil som asi 6-7 km skúšobne a nevadilo mi to nejak enormne
dnes tretry, SPD nastavené na minimum. nacvakol som ani neviem ako - prvé prekvapenie. jazda úplne super, ťah smerom hore, paráda. cestou som skúšal vycvakávať a nacvakávať, druhé prekvapenie, ako keby som to jazdil už dávno.
z môjho pohľadu, ak hľadáte pedále pre začiatok s SPD a chcete sem tam na krátke vzdialenosti aj tenisky, kľudne do toho
Ved pockaj. Na semaforoch, alebo v podchode to pride
A potom to prišlo. Po viac ako roku som na jednej dovolenke spadol trikrát tri dni po sebe
tak ja klamem