Zdravim! Nevedel by mi niekto pomoct fotom vaku source whistler(najlapsie na chrbte ..? Source vector mi pripada maly, ale zasa whistler ma strasidelnych 25 L. Nema nahodou niekto skusenost?Nevyzera ako vrece na zemiaky ked je prazdny?. V kazdom pripade by som chcel zobrat source, lebo sa mi zda ze maju najlepsie prepracovany chrbtovy system. THX
Vdaka chalani, to foto je uplne skvele, to som potreboval. Ta velkost nie je az taka hrozna, aj ked sem tam pocestuje iba s vodou. Mal by byt univerzalny , preto asi zoberiem tento. Zdar!
Mám presne ten batoh. Záleží čo v ňom chceš voziť. Na 2-3 hod. výjazdy po práci/škole je asi zbytočne velký, ale na celodenné výletíky je akurát
Som sa zlakol ze odkial mas moju fotku pretoze vak aj dres mame rovnaky Ja v nom vozim max 1,5 l vody a v pohode don narvem oblecenie, stravu, a ak to dobre ulozim tak aj zrkadlovku. Takze odporucam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám aj Camelbak MULE, ktorý je menší, ale častejšie nosím tento Source, nijak mi tá velkosť neprekáža.
Fotku som lepšiu nenašiel, ale ak chceš môžem urobiť nejaké foto doma, napríklad porovnanie s tím Camelbekom.
Som sa zlakol ze odkial mas moju fotku