Mam taky mensi "problemik". Robim si bike do mesta, ktory ma 28" kolesa, aerodynamicke rafiky a chcem ho vypliest na radialny vzor. Spocalc mi vyhodil asi taketo rozmery:
- 36x276 mm (predok)
- 18x274 mm + 18x272 mm (zadok)
Mno a problem je, ze taketo rozmery akosi nikto nema. Dema to nechce doviezt (jedine, ze by som zobral 5000 ks ). Neviete o niekom, kto by bol schopny zohnat spice takychto rozmerov? Alebo ich eventualne vyrobit?
Toto je len na ukážku http://www.dtswiss.com/index.asp?fuseac ... etail&id=8
nemôže byť problém zohnať také špice.Ak nie v každom lepšom servise majú valcovačku závitov.Na zadné koleso radiálny výplet nerob,je tam zlý prenos sily kazeta-ráfik-špice prepružujú
Sice som si nie velmi isty, ale ta dlzka sa mi nezda az taka nezvycajna. Skus iny obchod, na taketo typy kolies su mozno lepsi vselijaki ti stari dedovia v pivniciach so svojimi bazarmi.
Valcovačka je maličké ručné zariadenie ktoré sa upne do zveráku,ale keďže je to veľmi presné a z kvalitných materiálov stojí to zhruba 10 000 sk,treba sa popýtať v servisoch.
hmm...ja ti teda neporadim, len sa chcem opytat ci zalezi na dlzke s*****v presne na milimeter? zavity maju predsa asi tak 7-8mm, takze nejake ine spice s odchylkou 2mm by to spravili mozno tiez? ci nie? do rafkov sa to zrejme zmesti, ak tam teda pchas nejake tie vyssie...
Znicil som orech v naboji DT Onyx a uvazoval nad kupou naboja Novatec.
Ale nahodou som vygooglil tento Katkov prispevok a poslal som mail do Liberty ohladne nahradnych dielov na orech.
Odpoved hned na druhy den. Poslali orientacnu cenu (cez 1000SK) a odporucili kupi naboja Cerit (ma orech ako Onyx), lebo maju ho v akcii za 1500Sk. Takze uz mam doma DT Cerit (disc). S Liberty spokojnost.
kupil som naboj RB Tractor TF 32 DH.. copyrightwww.rbdesign.sk www.rbdesign.sk
problem je v tom, ze klasickymi spicmi to nevypletiem, lebo su na konci zahnute.. copyrightwww.mtbr.com www.mtbr.com
potreboval by som spice ktore su na konci rovne, daju sa take zohnat?
spice by mali byt takmer kolme na dieru v naboji, preto nemozu byt na konci zahnute.
sorry, ze to davam sem, ale nechcel som zakladat kvoli tomu novu temu
priame spice robi aj Sapim.be , ale opytaj sa Bohacikovcov, volakedy ich mali v ponuke a na stranke maju aj kalkulacku pre vypocet dlzky podla naboja.
rbdesign.sk, v sekcii technika naboje a vyplet
Sroubarna Marek mi taketo priame spice vyrobila Ja ich opat hladam ale rad by som tentokrat natrafil na spice zo zelenym eloxom Netusite ci take zozeniem?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nemôže byť problém zohnať také špice.Ak nie v každom lepšom servise majú valcovačku závitov.Na zadné koleso radiálny výplet nerob,je tam zlý prenos sily kazeta-ráfik-špice prepružujú
skus ešte u liptáka v trenčíne ten tiež vozí DT špice, len som zabudol ako sa vola ta jeho firma kua.
uz viem Liberty trade
www.liberty-trade.szm.sk
Ta dlzka je neobvykla, uz viaceri dodavatelia krutili nosom, ze take nemaju...
DT nie je problem zohnat, ale musim zobrat 5000 ks
Skusim napisat do toho Liberty Trade, uvidim... V Deme neboli vobec nadseni.
skus ešte u liptáka v trenčíne ten tiež vozí DT špice, len som zabudol ako sa vola ta jeho firma kua.
uz viem Liberty trade
www.liberty-trade.szm.sk
Znicil som orech v naboji DT Onyx a uvazoval nad kupou naboja Novatec.
Ale nahodou som vygooglil tento Katkov prispevok a poslal som mail do Liberty ohladne nahradnych dielov na orech.
Odpoved hned na druhy den. Poslali orientacnu cenu (cez 1000SK) a odporucili kupi naboja Cerit (ma orech ako Onyx), lebo maju ho v akcii za 1500Sk. Takze uz mam doma DT Cerit (disc). S Liberty spokojnost.
problem je v tom, ze klasickymi spicmi to nevypletiem, lebo su na konci zahnute..
spice by mali byt takmer kolme na dieru v naboji, preto nemozu byt na konci zahnute.
http://www.rbdesign.sk/components/ac28.jpg
problem je v tom, ze klasickymi spicmi to nevypletiem, lebo su na konci zahnute..
http://www.mtbr.com/reviews/Spoke/DT_Sw ... r_comp.jpg
priame spice robi aj Sapim.be , ale opytaj sa Bohacikovcov, volakedy ich mali v ponuke a na stranke maju aj kalkulacku pre vypocet dlzky podla naboja.
rbdesign.sk, v sekcii technika naboje a vyplet