Ahojte mám problem s touto kazetou. Najmenši pastorok mi preskakuje čo by to len mohlo robit. Vymenil som už retaz za GX radu a stale to robi. Ďakujem za odpoveď.
B tension mas nastaveny spravne? A vies ze u sramu sa ma spodny doraz nastavovat tak aby stred horneho kolieska na prehadzovacke bol zarovno s vonkajsim okrajom najmensieho pastorku na kazete, hej?
A robilo to od zaciatku? Preco si po 150 km menil retaz? Nechce sa mi verit, ze by ten pastorok odisiel po 150 km, cize problem moze byt aj v zlom nastaveni.
Nastavene mas presne co? Na zadnej prehadzovacke sa nastavuju 4 veci: horny doraz, dolny doraz, B tension a potom este lanko aby sedel index. Plus treba mat u 12 speed rovnu patku. Ine pastorky s dolnym dorazom nic nemaju a napatie lanka na dolnom doraze spravidla tiez nema vplyv lebo ked je to nastavene spravne prehadzovacka sa ma opierat o srob dolneho dorazu a lanko ma kusok volu.
Ak je vada v kazete, malo by to byt viditelne. But je tam krivy zub alebo nejak cele kolecko "tancuje" akoby malo osmicku resp je nejak posunute/skrivene.
Pozri si na zadnej strane kazety vyrobne cislo kazety. Ak mas produkcny kod L18 alebo A19-K19, tieto kazety su z chybnej serie kde je problem prave s najmensim 11z pastorkom. Odfot a posli svoj kod (ak sa to tyka tvojej kazety konkretne vid. kod v zadu) na mail [email protected] , oni su sram zastupci a mali by ti dodat novy 11z pastorok ktory nepreskakuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak je vada v kazete, malo by to byt viditelne. But je tam krivy zub alebo nejak cele kolecko "tancuje" akoby malo osmicku resp je nejak posunute/skrivene.