Niekde mam presmyk XTR top swing. Ten co sa rozsiruje pri radeni smerom hore. Nieje to sice ten isty, ale srobiky tam su a su XTR ,ak nezozenies, poslem ti ich. Ten presmyk je v takom stave, ze mi je to uplne jedno. Je rozlietany az do nepredajna
Be be be.
Vcera som konecne milacika vytiahol na denne svetlo
Presmyk presmykuje aj bez srobika no mam taky pocit ze tam bude treba. Zohnat sa mi ho nepodarilo
Nie nemusi byt XTR no v zeleziarstvach /v tych co som pochodil/ maju len s polgulatou hlavickou a dlhocizneee. Oné uz je to kusok trapne riesit polozku za 0,50hal
Dobre , ja Vam to teda vysvetlim. Som detailsta ako slak V tom presmyku je /bol/ srobik s najakou peknou povrchovou upravou - proste sa blisti Uz ma pokusalo si pozicat ten srobik s LX presmyku a dat tam namiesto neho zo zeleziarstva no na nestastie je tam matny sedivy a taky nestem.
Pochopete ?!
Ps: presmyk presmykuje /zatial/ .
Dobre , ja Vam to teda vysvetlim. Som detailsta ako slak V tom presmyku je /bol/ srobik s najakou peknou povrchovou upravou - proste sa blisti Uz ma pokusalo si pozicat ten srobik s LX presmyku a dat tam namiesto neho zo zeleziarstva no na nestastie je tam matny sedivy a taky nestem.
Pochopete ?!
Hm , to su len moje zivotne skusonosti. Este ma napadla podkategoria kostitrasu a to je drnčozub - to su bud full hard biky alebo hátéčka s RST Gila /take som mal tak viem!/ alebo vidlou ZOOM.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podarilo sa mi stratit tento šróbik. Naviac to bol taky pekny z XTR presmyku
ak ti to neda niekto z fora tak zajdi do prveho servisu co mas po ceste a spytaj sa ci by nieco take nenasli, ja si myslim ze pochodis.
sorry za OT
sorry za OT
proste uhorkova sezona... quassko nic nejazdi, stale sa vyhovara ze do TN nemoze lebo nema najazdene a pri tom doma srobiky straca...
Vcera som konecne milacika vytiahol na denne svetlo
Presmyk presmykuje aj bez srobika no mam taky pocit ze tam bude treba. Zohnat sa mi ho nepodarilo
Pochopete ?!
Pochopete ?!
s tym podpisom si v TN trapny
s tym podpisom si v TN trapny
Hm , to su len moje zivotne skusonosti. Este ma napadla podkategoria kostitrasu a to je drnčozub - to su bud full hard biky alebo hátéčka s RST Gila /take som mal tak viem!/ alebo vidlou ZOOM.
Oné - a šup s temou do piesku ...
Co ? Sak dva sroby na kotucovku stoja 3kila a to su jake hovada oproti tomu co ja potrebujem