Ale toto nebude tuning ako podsvietenie alebo take nieco,ale blikajuce ventilky,a take vsak viete posudit co je "brutal pekne"
tak ja zacinam nasiel som kotuce za cca 38-99€ nanase 1250-3300SK http://www.conceptboardshop.com/catalog ... 3ee471d5ca
Technoforever A čo si na tom vytúnil?
Bo ja tam nič okrem smrtkovej samolepky túnované nevidím.
Či túning je aj to keď niekto rozoberie a poskladá bicygl? hehe
Dobre, dobre už sem cicho.
A co si cakal ine ako ironiu? Niekam si si nalepil 2 az 3 nalepky a hrdo to vystavujes na obdiv a povazujes to za "tuning" bicykla
Tuning je uprava vidlice, tlmica alebo inych dielov, ale nie nalepenie hlupej nalepky
raver....odkial beres ze tuning je IBA upravovanie nejakych dielov ?...ty asi nemas ani paary co je to tuning moj.... ja sa tu hrdo nevystavujem len som zacal....precitaj si este raz pozorne moj prvy prispevok a nerob sa tu ze secko ves....dobre su to trapne nalepky ale ja to povazujem za vyzualnu upravu cast tuningu....ne performance to je ta cas tuningu kde upravujes jednotlive diely n00b
Peace
raver....odkial beres ze tuning je IBA upravovanie nejakych dielov ?...ty asi nemas ani paary co je to tuning moj.... ja sa tu hrdo nevystavujem len som zacal....precitaj si este raz pozorne moj prvy prispevok a nerob sa tu ze secko ves....dobre su to trapne nalepky ale ja to povazujem za vyzualnu upravu cast tuningu....ne performance to je ta cas tuningu kde upravujes jednotlive diely n00b
Peace
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak by si aj mohol napisat link alebo dat nejaky obrazok
Ak používaš FF daj si rozšírenie Linkification.
ja tuningujem po svojom
Bo ja tam nič okrem smrtkovej samolepky túnované nevidím.
Či túning je aj to keď niekto rozoberie a poskladá bicygl? hehe
Dobre, dobre už sem cicho.
Tak to ti teda v mene celeho fora gratulujem k tolkej snahe a sikovnosti.
Otazkou zostava aky to len je tuning - ci skor je to tuzing ala www.tuzing.cz
A co si cakal ine ako ironiu? Niekam si si nalepil 2 az 3 nalepky a hrdo to vystavujes na obdiv a povazujes to za "tuning" bicykla
Tuning je uprava vidlice, tlmica alebo inych dielov, ale nie nalepenie hlupej nalepky
Peace
Peace
Aby sme teda uviedli na spravnu mieru co je to tuning: http://sk.wikipedia.org/wiki/Tuning
Skutocne som sa ani pri vizualnom tuningu nedocital nic o lepeni nalepiek.
Maj si nalepene co len chces, ved kazdy si lahko urobi nazor