takže nové prevodníky, nová reťaz, stará kazeta.. (predpokladám že všetko kompatibilné)
skús pojazdiť pár km s tým, malo by to sandúť..
btw robí to na všetkých možných kombináciách alebo len určitá kombinácia prevodník-kazeta
Predošlú reťaz si menil kedy, v akom bola stave (meral si posuvným meradlom/mierkou)? Lebo 2,5 tis. km sa na nej a následne aj kazete mohlo podpísať. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že píly-kazeta-reťaz si sadnú, aj keď sú riadne zjazdené a namixované. Strieľať to bude prvých pár 100km, mne to sadlo po cca 400. Predtým mala píla s kazetou za sebou celú sezónu bez výmeny reťaze (9000km, EDIT: kecám, bolo to len niečo cez 8 ) a hodil som na to inú zjazdenú reťaz. Ak to bude však preskakovať dlhšie ako 50-100km a nechceš mať podobné problémy pri každej výmene reťaze, tak by som nahradil aj kazetu a poctivo menil reťaze.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skús pojazdiť pár km s tým, malo by to sandúť..
btw robí to na všetkých možných kombináciách alebo len určitá kombinácia prevodník-kazeta
a reťaz, kazeta je Sram a prevodníky Shimano deore