inak na klukach su nove gebhardty.
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 16. 10. 2025 o 19:32
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 16:20
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 16. 10. 2025 o 19:32
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 16:20
Na bikoch má 3x kluky štvorhran 2xTi oska jeden krát ocel oska všetko je v naprostom poriadku ako s funkčnosťou tak aj s tuhosťou. 4 hranu by som sa vobec nebál ale dnešné nové systémy uchytenia sú niekde úplne inde.Do štvorhranu by som išiel ak nevieš zohnať iné a ladia ti k biku ako pišeš alebo chceš kultové kluky z predchádzajuceho obdobia a ine ako na 4 hran nezoženieš alebo stavaš nejaké retro alebo chceš kluky ktoré sa okrem 4 hranu iné nerobia napr. Tune aj keď už robia sixpack.
Ak by si dával Ti 4 hran osku mohol by nastať problém s miernym pukanim nakoľko Ti a dural sa moc nemusia ale da sa to odrbať molybdénovou vazelinkou ak by takýto problém vznikol.Dobre to premažeš a je pokoj.Jo a ešte ak by si daval Ti šróby na doťahovanie kľuk k oske nezabudni že ich najskor treba dotiahnuť ocelovým šróbom a až potom tam dať ako poistný Ti šrób. Snáď dostatočne vysvetlené.
islo by cisto o zladenie - mam khs softtail 2002 ocel a sedlovka, predstavec, riaditka a rohy roox, preto som rozmyslal nad tymi klukami. okrem toho sa mi aj pacia
ja som cital aj pochvalne reakcie na roox kluky, preto som to hned nezavrhol.
kazdopadne dik za info, dalsie veci co si pisal som cital aj v inom vlakne...