Caute bajkeri,
chcem si kupit tretry Answer Palisade na SPD http://www.global-sport.cz/cyklopokr/cyklisticke-tretry/mtb-tretry/cyklisticke-tretry-answer-palisade.html
, prosim ak mate niekto s nimi nejake skusenosti, poradte, ci je to dobra kupa.
Skusal som ich a vpredu mi ostava asi 1 cm volneho miesta, no citim sa v nich relativne dobre, mam sirsi tvar nohy, na sirku su mi pohodlne, chcem sa spytat, ci maju byt uplne tesne, vzhladom na dlzku hlavne, diky pekne
Je to ako s klasickymi topankami...Niekto rad o cislo vacsie,niekto zas presne na nohu.Ak ti v tom noha nelieta a ani sa nesmyka,je to v pohode...BTW v tejto cen. hladine to mas jedno,su na jedno kopyto...Len je rozdiel medzi tymi,co maju pevnu podrazku,co maju ohybnu ako topanka,su aj snurovacky,
su aj lepakove
No mal by si mat urcite trosku v predo priestor aby sa ti to tam dobre vetralo aspon ja ked som kupoval tretry tak mi tak radil predavajuci,
Cize nie aby si sa dotykal prstami vpredu na tretre, ale aby si mal trosku odstup a samozrejme aby sa ti ani nevyzuvali a pod.
No mal by si mat urcite trosku v predo priestor aby sa ti to tam dobre vetralo
s vetranim to nema nic spolocne na to su vetracie otvori a použité materiály.. u turistických tretier platí to čo u tenisiek... u závodných(rozumej s tvrdou podrážkou) tam medzera nemá byť... aj keď sa môže zdať, že pri šľapaní sa noha posúva dopredu ale nie je tomu tak! čiže ti nohu musí pevne obopnúť (ináč sa ti noha posúvať bude)...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
su aj lepakove
Na začiatok dobrá voľba. Keď sa po čase rozpadnú, tak si povieš - ďakujem, ďalšie neprosím alebo si kúpiš lepšie a najmä drahšie.
Cize nie aby si sa dotykal prstami vpredu na tretre, ale aby si mal trosku odstup a samozrejme aby sa ti ani nevyzuvali a pod.
s vetranim to nema nic spolocne na to su vetracie otvori a použité materiály.. u turistických tretier platí to čo u tenisiek... u závodných(rozumej s tvrdou podrážkou) tam medzera nemá byť... aj keď sa môže zdať, že pri šľapaní sa noha posúva dopredu ale nie je tomu tak! čiže ti nohu musí pevne obopnúť (ináč sa ti noha posúvať bude)...