Na adidasky by som aj ja obetoval pár tisícoviek...Avšak na cestné. Ale ešte som nenašiel, kto by ich v Bratislave predával. A to som viac ako rok sedel v budove, v ktorej bola predajňa Adidas... A za celú dobu sa mi predavačky ani šéfa nepodarilo prehovoriť, aby doviezli pár kusov na odskúšanie. Furt mi chceli natlačiť kopačky alebo utekačky!
viditeľne "odborný" personál
Adidas si - nanešťastie pre svoju odbornú povesť, našťastie pre svoje predaje - urobil povesť konzumne komerčáckej značky (čiže toho, čomu hovorí "značka" naša vypatlaná dženerejšn under 25) "aby-že-sme-vyzerali-ako-veľkí-športovci" a preto sa hlavne u nás úspešne uživia aj "iba predajom komerčného shitu"
Adidas tretry su schopne, lenze...
- upinaci mechanizmus ma len jednu alebo dve polohy pre nastavenie - moze vadit ludom s vysokym nartom
- spicka je pomerne vysoka, co umoznuje prstom prilisne pohybu nahor a dole, comu este napomaha aj velka mesh cast
- chyba tam aspon nejaky tzv. karbon
+ oproti vyssim modelom su na razor klasicke suche zipsy, ktore su vsak omnoho funkcnejsie nez vymysel napr. na adistar xc
+ spicka je pogumovana
+ dizajn
kupoval som cez ebay a nemal moznost vyskusat, skontroloval som si trojo adidas tenisiek, ktore mam doma, overil cislo dalsich tretier inych znaciek, skontroloval topanky k oblekom - samozrejme vsetko uplne ine...
odporucam vybrat vlozku tvojich topanok a odmerat pravitkom a pozriet prevodovu tabulku od Adidasu - ja som sa trafil na prvykrat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
treba vyskúšať
Adidas si - nanešťastie pre svoju odbornú povesť, našťastie pre svoje predaje - urobil povesť konzumne komerčáckej značky (čiže toho, čomu hovorí "značka" naša vypatlaná dženerejšn under 25) "aby-že-sme-vyzerali-ako-veľkí-športovci" a preto sa hlavne u nás úspešne uživia aj "iba predajom komerčného shitu"
- upinaci mechanizmus ma len jednu alebo dve polohy pre nastavenie - moze vadit ludom s vysokym nartom
- spicka je pomerne vysoka, co umoznuje prstom prilisne pohybu nahor a dole, comu este napomaha aj velka mesh cast
- chyba tam aspon nejaky tzv. karbon
+ oproti vyssim modelom su na razor klasicke suche zipsy, ktore su vsak omnoho funkcnejsie nez vymysel napr. na adistar xc
+ spicka je pogumovana
+ dizajn
jazdim Maraton SL., ktore su o triedu vyssie a som moc spokojny, za 119 juro - porozmyslaj
Joko: adidas v budove ti je prd platny, "adidas cycling Europe" je uplne iny distribucny kanal ako vsetko ostatne, do SR doviezt oficialne nemozne
kupoval som cez ebay a nemal moznost vyskusat, skontroloval som si trojo adidas tenisiek, ktore mam doma, overil cislo dalsich tretier inych znaciek, skontroloval topanky k oblekom - samozrejme vsetko uplne ine...
odporucam vybrat vlozku tvojich topanok a odmerat pravitkom a pozriet prevodovu tabulku od Adidasu - ja som sa trafil na prvykrat