Je to dobry ram? vyuzival by som ho na STREET a DIRT a chcel by som ho "osedlat" DJ3 2008 ...... cena 4990 ... pripadne poradte nieco rovnako dobre alebo lepsie v tej istej cenovej kategorii
na street a dirt je určite lepšia ocel, kvoli ľahkej opravitelnosti, keď ti rám praskne...takže ja by som siahol po nejakej slovenskej garážovke, napr: Darkside S3t - cena: 4600 Sk
prip. Devilwork Apophis - tam je cena podobná...
mmmmm ja uz ocelovy nechcem ... doteraz som jeden mal .. chcem uz nieco lahke (hlinik) ... a toho ze ho zlomim sa velmi neobavam .. teda dufam ze ho nezlomim
no napr. ten DS S3t nieje o toľko ťažší ako hliník - váha 2550 g je pri street/dirt ráme v pohode...
ale keď nechceš ocel, tak napr. Norco 125 - len tam cena asi bude vyššia...
tak choj sem tam do posilky.. a bude dobrá aj ocel.. a ja viem že čaprnka je ocel...ja mam sice hlinník ale... detail...
noo detail :D ale ja caprnku nechcem to uz je take tuctove ,na kazdom rohu ho niekto ma ... to uz radsej DEVILWORK CERBEROS ..... neviete nahodou kolko stoji tentio ram?? vraj 4000 sk no niesom si isty lebo na www.dw-cycles.com nieje cennik .. vdaka
aale kkt ***** .... pisem ze ocel ne ... ked si slepy tak zajdi za ocnym a ked nevies citat tak si sa mal naucit na zakladnej ....
ked nechapes, neries...
k teme: uz len z principu by som nebral UltraMuthaFucka,LF ci Traptor, War jedine keby si jazdil vacsinou FR, cize ostava Cerberos-tiez velmi univerzalny ram, vyskladas z neho bike na hocico
keby si sa drzal velmi hlinika tak nejaky Dabomb, Duncon, Scott, atd.
ked nechapes, neries...
k teme: uz len z principu by som nebral UltraMuthaFucka,LF ci Traptor, War jedine keby si jazdil vacsinou FR, cize ostava Cerberos-tiez velmi univerzalny ram, vyskladas z neho bike na hocico
mm mozem sa opytat ze z akeho principu vychadzas ked by si nebra UMF?? .. nahodou mne sa velmi pozdava to UMF .. ved jeden s nou jazdi FR a ma tam 150 mm vidlu a ze drzi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prip. Devilwork Apophis - tam je cena podobná...
caprnka je ocelova
ale keď nechceš ocel, tak napr. Norco 125 - len tam cena asi bude vyššia...
ked nechapes, neries...