Caute
Mam tlmic Suntour E*****n z bajku Hibike Scream SL.
Ako zistim velkost toho tlmica ?
Podla vsetkeho co pozeram mal by byt 165*30.
Ako sa urcuje velkost ?
A funguje? Lebo môj po pár km zomrel a teraz tam mám fox rp23.
no prave ze medzi okami mam 20cm , teraz ale ked som ho vyfukol tak 17,5 teda ked meriam od stredu oka k stredu oka.
Prave ze odisiel ale po 4 rokoch nefunguje tlmenie.
prosim vas, a ako je to s toleranciou tej dlzky oko-oko? ked mam napriklad sucasny tlmic 180 mm, a ziadny taky iny neviem zohnat, iba 184, alebo 190, tak ako by to fungovalo? da sa to nejak prisposobit nejakymi tocitkami, alebo podla toho ako velmi to nafukam? ja o tom neviem nic, ako vidno, tak sorry za hlupe otazky
inak este taka blbost, ze v dokumentacii k ramu mam napisanu dlzku oko-oko presne 187 mm, ale pritom ked to realne zmeriam, tak je to 180 mm, tomu tiez moc nechapem.
Tak takyto tlmic vidim prvy krat v zivote (co ale vzhladom na moje skusenosti nieje nic sokujuce)
Tvoj bike je rocnik 2008, kedze v roku 2007 sa este volali Scream one, two a three a v 2009 je uz ram taky ako mam ja.
Najblizsie tvojmu je Hai Pressure 2009, kam pasuje 190mm tlmic, ale stavba ma zdvuh 110mm a ty by si mal mat 100mm. Katalog z roku 2008 som nezohnal, takze na 100% ti to povedat neviem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A viem to, lebo ten Haibike jazdím.
A viem to, lebo ten Haibike jazdím.
no prave ze medzi okami mam 20cm , teraz ale ked som ho vyfukol tak 17,5 teda ked meriam od stredu oka k stredu oka.
Prave ze odisiel ale po 4 rokoch nefunguje tlmenie.
Ja mam ale tu starsiu verziu Screamu.
Nie nebol . Bajk som kupoval tak 5-6 rokov dozadu myslim.
Vies nafotit ten ram a aj tlmic? Nejako to nesedi s tym co o nom viem.
Vies nafotit ten ram a aj tlmic? Nejako to nesedi s tym co o nom viem.
Mam ho uz dole a vyfuknuty v praci zajtra to mozem odfotit...
Ale je to tento bajk
http://www.mtb-news.de/forum/attachments/23363-jpg.204604/
Ináč najjednoduchšie je ako som už písal - zmerať oko-oko a zdvih a vieš hľadať
inak este taka blbost, ze v dokumentacii k ramu mam napisanu dlzku oko-oko presne 187 mm, ale pritom ked to realne zmeriam, tak je to 180 mm, tomu tiez moc nechapem.
Zopár mm sa dá upraviť excentrickými vložkami.
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=151641760061&alt=web
Edit: mal by si tam asi mať 187x47 a tento je 185x45, ale ten pôvodný som našiel iba z celým bikom...
http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=151641760061&alt=web
Edit: mal by si tam asi mať 187x47 a tento je 185x45, ale ten pôvodný som našiel iba z celým bikom...
toto je ten tlmic
Tvoj bike je rocnik 2008, kedze v roku 2007 sa este volali Scream one, two a three a v 2009 je uz ram taky ako mam ja.
Najblizsie tvojmu je Hai Pressure 2009, kam pasuje 190mm tlmic, ale stavba ma zdvuh 110mm a ty by si mal mat 100mm. Katalog z roku 2008 som nezohnal, takze na 100% ti to povedat neviem.