Ahoj, na MTB mi odisla spodna kladka (SRAM X.0) a na cestaku pre zmenu vrchna (Ultegra - praskla mi ta keramicka dutinka). Do MTB som bachol prve KCNC co som nasiel v obchode a funga bez problemu ale neviem ci do Ultegra mozem bachnut tu istu KCNC kladku. Ide mi o to, ze vrchna kladka ma oproti spodnej jasne definovany smer otacania a neviem ake dalsie rozdiely su medzi nimi. Ked pozeram ponuku webshop-ov tak nie su rozdelene vrchne a spodne kladky, iba 11T a 12T a pod. Cize ak si na svoju Ultegra s 12T pastorkom kupim napr. KCNC 12T a dam ju ako vrchnu kladku tak by to malo byt OK?
A len tak popri teme - je velky problem ak sa napr. da 11T kladka na 12T kazetu?
Vdaka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aha, vdaka za vyvedenie z omylu ;]
a mozem teda pouzit napr. tu KCNC kladku aj hore aj dolu v napinaku?
a este teda preco sa rozdeluju kladky na 11 a 12 zubov?
dik
tak to si ma potesil :] dikes