vo vybere su nasledovne ale neham si poradit aj s inymi modelmi
Continental Vertical Pro UST 2,3"
Continental Rubber Queen UST 2,2"
Michelin WildRace´R Advanced Tubeless 2.25"
Schwalbe Fat Albert Front/Rear UST 2,25"
posledný komentár: 17. 10. 2016 o 15:10
Dojazdievam na prednom kolese starší ALBET 2,25. Som s ním spokojný, ale vyskúšal by som aj niečo iné. Predstavoval by som si niečo s podobnými vlastnosťami, ale vôbec sa nebránim plášťu ktorý by bol rýchlejší a lepšie by držal na suchom sypkom povrchu
Verticaly strasne napuchli co som videl u kamosa .. 2.3" siroky jak 2.5" normalny .. to si pamatam normalnu sirku.
Marvin: Novy Nic oproti staremu Fat Albertovi .. no .. je rychlejsi o dost, ale o dost aj horsi co sa tyka drzania, zial. Ked tak by som skusil novy Albert ...
hicker: ten novy MK je vlastne prezleceny Minion
moje Verticaly su Made in France a ten Rubber Queen mal Lapierre a bol Handmade in Germany
hlavne že čína je shit
Inak Micheliny, na tie sme zabudli
2.2" na am bike by mohol byt fajn.
re: mountainking : jazdil som 2.4". na take lemroidne am jazdenie su fajn, ale ak trocha naprsi, tak je to v prdeli. Tiez treba povedat, ze dezen ide dost rychlo do..
dozadu: Fat Albert Evo Snake Skin PaceStar 2,25" Tubeless rear
dopredu: Fat Albert Evo Snake Skin TrailStar 2,4" Tubeless front
Čo sa týka mojich RQ tak sú Taiwan a nie Germany. Problém s predieraním vidím skôr v seknutí plášťa. Jednoducho ak sekneš, necvakneš síce dušu ale plášť. A to presne sa stalo asi nám obom. Teraz chcem skúsiť tú dieru nejak dať dokopy, uvidím čo sa mi podarí. No za pokus to stojí. Potom však treba prevenčne voziť vyššie tlaky. Inak k tomu či zrovna Tebe takto pustí aj Schwalbe alebo iný plášť Ti nik nič objektívne nenapíše. Musíš vyskúšať sám. Ale do Schwalbe by som osobne nešiel, jeden názorný príklad je Tidli.
Takže z toho výberu zrejme RQ je najlepšia voľba, no a potom dávať pozor na príliš nízke tlaky a seky ráfu. Ale toto bude slabé miesto asi každého UST plášťa.
Inak k porovnaniu RQ 2,2" - 2,4" rozdiel v šírke vyše 5mm, no 2,4" má oveľa väčšiu výšku (balón ako píše davhan).