caute potrebujem pomoc potrebujem vymenit loziskaa v big hite pozrite v prilohe lebo mam v tom vakel a neviem ako to mam vymenit, cim to mam vymenit, popripade de to mam dat vymenit a akeho typu su tie loziska a kde to mam take hoznat prosim pomozte
cawko chlapi potrebujem radu mam big hita 3 2008 a potrebujem vymenit loziska v zadnej stavbe ramu jedlo lozisko je relativne ok ale prave lozisko je totalne rozbite ze nai gulicky tam neboli . a chcem sa spitat ze ako mam vybrat tie loziska z ramu a kde sa daju zohnat nove loziska a kolko bi ma to stalo dakujem za odpoved.
to je jedno to som strasne na rychlo pisal ale potrebujem pomoc lebo v jednom odchode mi vraveli že ložiska bi ma stali 90 € a chcem sa spitat že či bi sa nedalo zohnat lacnejsie .?
odkial si vies pekne pozriet ake loziska potrebujes a potom uz lahko kupis al. objednas v loziskovom obchode. 90€ za loziska mi pride ako chora cena, ale tiez nekupuj tie najlacnejsie cinske smejdy lebo vymienat to kazdy pol rok nie je prave najvacsia zabava. A ak si to nikdy ani nevidel robit, tak si minimalne nastuduj ako sa vylisovavaju a nalisovavaju loziska, lebo robit to v domacich podmienkach s improvizacnym naradim je babracka. Aby si potom nebol prekvapeny (skus pohladat nejake video napr. na youtube).
jo dakujem no aj mne sa to zdala bit nehorazna cena 90 € ale počujte ja bi som aj potreboval vymenit vsetky loziska co su na bighite co znamena ze setky ohibne body a ja mam bighita rocnik 2008 taki hnedy ael kamarat mi poradil ze loziska ked vyberem (čo neviem ako vyberem) mame v nasom meste obchod z loziskami lenze to sa vas chcem spitat ak bi ste mi vedeli poradit ako mam tie loziska vybrat podtate su to gulickove loziska ael v puzdre len neviem ako ich vylisovat stade. dakujem za odpovede
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nai gulicky
spitat
bi ma
alebo pozri priamo cislo na loziskach (na biku) a nasledne hladaj napr. http://obchod.mrp.sk/gufero/
- BH 2010:
http://cdn.specialized.com/OA_MEDIA/pdf/manuals/2010_BigHit_Manual_r1.pdf
- BH 2006:
http://cdn.specialized.com/OA_MEDIA/pdf/manuals/06_Big_Hit.pdf
odkial si vies pekne pozriet ake loziska potrebujes a potom uz lahko kupis al. objednas v loziskovom obchode. 90€ za loziska mi pride ako chora cena, ale tiez nekupuj tie najlacnejsie cinske smejdy lebo vymienat to kazdy pol rok nie je prave najvacsia zabava. A ak si to nikdy ani nevidel robit, tak si minimalne nastuduj ako sa vylisovavaju a nalisovavaju loziska, lebo robit to v domacich podmienkach s improvizacnym naradim je babracka. Aby si potom nebol prekvapeny (skus pohladat nejake video napr. na youtube).
www.ivelo.cz/servis-tipy-rady/domaci-servis-kol/vymena-lozisek-zadni-stavby-celoodpruzena-kola/