Zdravím vás , chcem sa spýtať jedná sa o 1x12 sram .
V predu mám 32 zubovu placku no je to už na mna malo .
Chcem vymeniť za 34alebo 36 zubovu . Viete poradiť čo sa skôr oplatí nemám stym žiadnu skúsenosť .
Je potreba meniť aj retaz ?
Za každú radu názor budem Vďačný !
34z je v pohode, na HT up hill a zjazdy, 36z to je diskutabilné reťaz neviem či treba meniť/predlžiť uvidiš keď vymeniš prevodník ako našpanuje reťaz na 50z kolečku
Tiež asi vymením prevodník za 34. Pri fulle treba vypustiť tlmič. Dať vpredu(pri 2 prevodníky) a vzadu na najväčšie ozubené reťaz. Podľa obrázku mimo prehadzovacky. Presah nechať podľa obrázku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pokial nemas existujuci prevodnik chytany na 4 zvonka viditelne sroby ako tento :
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kluky-a-prevodniky/prevodniky/sram-eagle-x-sync2-12sp-prevodnik-104bcd-32-zubov.html
tak potrebujes toto (ak mas boostovy zadny naboj 148mm)
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kluky-a-prevodniky/prevodniky/sram-prevodnik-x-sync-2-steel-34z-direct-mount-3mm-offset-boost-eagle-black-ocelovy.html
alebo toto (ak nemas boostovy zadny naboj 142mm.
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kluky-a-prevodniky/prevodniky/sram-prevodnik-x-sync-2-steel-34z-direct-mount-6mm-offset-eagle-black-ocelovy.html
su ocelove, je to najlacnejsie riesenie,
ci je prevedenie v oceli aj 36z neviem.
ci tie dva zuby navyse postacia neviem.
-20% SRAM X-SYNC 2 prevodník, 104 BCD, Eagle Black
od 58,99 € -20%
MOC 97,99 €a to mas aku sadu? sram eagle 1x12 co? nx gx?
ak mám od kúpy bajku nejakú dĺžku reťaze napr. pri 32z prevodníku, tak pri 34z stačí predsa pridať jeden článok (vnútorný a vonkajší)...nič viac...