zapacil sa mi teren a hlavne downhilltak odporucte dajaky bike popripade co treba poor berte ohlad ze mam 16 a ziadneho sponzora a s love je to biedne u mna
Salamander mi pride skor jak klasicke XC, nie downhill ... ja downhill nejazdim, ale za malo penazi by to mohol byt napr. CTM Raptor ... opravte ma, ak sa mylim
Je dobre najprv si stanovit nejaky cenovy limit, sposob, akym chces bike pouzivat, skusit vyhladavanie podobnych tem a takisto weby vyrobcov. ked ti este nieco nebude jasne, das otazku do uz existujucej temy, ktora sa podobnymi bajkami zaobera. Neverim, ze taka neexistuje, ale keby predsa, tak zalozis novu s konkretnou otazkou. Uff
A hádam si nemyslíš, že tu všetci (tí nad 25 rokov) začínali na biku za 15 litrov pred desiatimi rokmi, buď šetri ďalej a kúpiš si vysnený bike alebo si kúp búdu za tie peniaze čo máš teraz. Moja rada: trochu poštiepať rodičov a keď ani to nepomôže, tak makať, brigáda sa nájde vždy, len treba chcieť.
hehe google rox „Darca musí mať od 18 do 35 rokov a skutočne dobrý zdravotný stav. Nesmie byť drogovo závislý, homosexuál ani bisexuál. O tomto všetkom podpisuje vyhlásenie." http://www.tvtip.sk/?c_id=2511
no, je pravda, ze sa chlapci nechali trochu uniest, ale skus si po sebe citat prispevky skor, ako ich posles, potom ti podobne reakcie nehrozia...mozno
skus si to trochu prefiltrovat a vybrat si nieco z rad, ktore tu padli
Este dodam, ze darca by mal byt aspon studentom na VS, ak nie absolventom. A dnes uz tiez nezavidim tym starym dedom na super bikoch ako volakedy, lebo cim viac clovek zarobi, tym ma menej casu.
"Za ten čas môže absolvovať ešte jeden odber a tak spolu ,zarobiť‘ maximálne 1 200 korún za obdobie 180 dní. " vies kolko bude trvat setrenie na novy bike ?
Tie obmedzenia by mali zrusit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
On by bol rád aj za tých 15 litríkov, holt Raptor asi počká, ale neboj sa všetko má svoj čas, my zase máme dobré bajky a nemáme kedy jazdiť.
tak skus navstivit spermobanku...
chod do kamenneho shopu a hadam sa tam ujme nejaky predavac...
to znamena normalny obchod...
tak skus navstivit spermobanku...
hehe google rox
„Darca musí mať od 18 do 35 rokov a skutočne dobrý zdravotný stav. Nesmie byť drogovo závislý, homosexuál ani bisexuál. O tomto všetkom podpisuje vyhlásenie."
http://www.tvtip.sk/?c_id=2511
no, je pravda, ze sa chlapci nechali trochu uniest, ale skus si po sebe citat prispevky skor, ako ich posles, potom ti podobne reakcie nehrozia...mozno
skus si to trochu prefiltrovat a vybrat si nieco z rad, ktore tu padli
no TOTO
skoro by som sa bol chcel uraziť
ale kedže ešte nemám 50......tak som to prehliadol....
Tie obmedzenia by mali zrusit