Lepšie by bola kúpi dtčkového 240tky ale rozpočet akosi zatiaľ nepustí. Tak sa chcem opýtať či je tento náboj Novatec vhodný alebo by ste za priatelnú cenu vedeli aj niečo iné poradiť. Dajte aj dajaké skúsenosti s údržbou, dostupnosti súčiastok a celkovo ako ide . Diki
zalozil som novy 4zapadkovy orech a primerane utiahol koncovky, no a kazeta sa pretaca dost z tuha, dokonca az tak, ze sa pri neslapani (v zjazde) pretaca kazeta, az mi padala retaz jedna radost.
moja blbost, ze som nechal vymenu orecha az na poslednu chvilu pred maratonom - snazil som sa ten povodny orech dorazit, ale to sa mi nepodarilo
NERIEŠIŤ A JAZDIŤ!
Ak to rupne, tak je to v záruke, ak nerupne o to lepšie.
nevymyslam somariny z dlhej chvile, rupol a nie je v zaruke
a kedze do najblizsieho jazdenia na tom biku je daleko (do necasu mam ine kone, vlastne aj ine sporty ), tak sa to snazim vyriesit v klude a co najvhodnejsim sposobom.
takze uz iba dve moznosti: stvorzapadkovy AL, alebo ocel.
ocelovy orech su podla mna gramy navyse na spravnom mieste, ale zas aj tak pouzivam XT kazetu a aj stvorzapadkovy AL vyzera byt spolahlivy.... asi si hodim mincu
Ten odfoti hocico
trochu ma zmiatli fotky orechov po nete, trojzapadkove su fotene bez podlozky , stvorzapadkove uz s podlozkou. aj ty si to tak odfotil
rozmyslam ako funguje ten v tomto prispevku post836118.html#p836118 (alebo ine trojzapadkove) kedze ta podlozka tam nie je
Lto ma pravdu, mne sa SRAM kazeta PG-850 zakusla do orecha tiez len vtedy, ked sa povolil ten krpaty inbus sroub drziaci 6 najvacsich pastorkov pokope. A odvtedy ho na SRAM kazetach, obzvlast na novych, pred zalozenim na orech vzdy dotahujem.
Skus trosku porozmyslat nad tym ako ten orech funguje. Ta trubka je distancna podlozka medzi loziskom kolesa a orecha. Bez nej by orech nefungoval, lebo by si pri dotiahnuti osky tlacil telo orechu priamo na naboj.
je jedno ci to ma 3, alebo 4 zapadky (tam je to vzhladom k zmenseniu zapadiek lepsie), ten vnutorny otvor orechu B1 je vzhladom k rozmeru osky ktora otvorom prechadza zbytocne velky - malo materialu pod zapadkami, aj ked miesta tam je dostatok. na foto vidiet, ze namiesto tej trubky mohol byt orech mohutnejsi, mohla byt hrubsia stena o 1mm
Tak potom mám ešte jednu radu:
NERIEŠIŤ A JAZDIŤ!
Ak to rupne, tak je to v záruke, ak nerupne o to lepšie.
je jedno ci to ma 3, alebo 4 zapadky (tam je to vzhladom k zmenseniu zapadiek lepsie), ten vnutorny otvor orechu B1 je vzhladom k rozmeru osky ktora otvorom prechadza zbytocne velky - malo materialu pod zapadkami, aj ked miesta tam je dostatok. na foto vidiet, ze namiesto tej trubky mohol byt orech mohutnejsi, mohla byt hrubsia stena o 1mm
Ak máš nový "štvorzápadkový" orech, tak hrúbka steny orecha je práveže hrubšia ako u starého "trojzápadkového" orechu (D812SB-12mm napr.)
To zosilnenie hrúbky steny, je na úkor hrúbky západiek.
Teoreticky môžeš vymeniť orech za starší typ s tromi západkami, ale IMHO je to kravina, pretože práve tieto často ľudom praskali.
Nový orech má lepšie rozloženie sily v zábere (4 západky) a spomínanú hrubšiu stenu.
Ak by aj životnosť západiek bola nižšia, tak nové stoja desatinu ceny nového orecha.
Teoreticky by si mohol dať "light steel" orech miesto hliníkového pre istotu, ale bude to vážiť cca o 60g viac.
Existuje myslím aj CrMo osa do tohto náboja, ale potom mi uniká zmysel kupovania gramárskeho "ultralight" náboja, keď tam napcháš ocelové vnútornosti
http://www.bikeride.sk/kazety/kazeta-cs-m77011-32z9-kolo-al-unasac-xt.html
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44