Zdravim.Mozte mi niekto prosim poradit ,ak mam na zadnom kolese 32 dierovy naboj,mozem ho vymenit za 36 dierovy?Nebude problem pri vypletani?Nerad by som kupil macku vo vreci.diky za rady
už tu niekto zaplietal špeciál 36 naboj a 32 raf.... bolo to na Fotogalerii bikov (vo fore)... a teda nebola to lacná mašinka... mám pocit nejaké FS EN
Vypliesť sa to samozrejme dá akurát sa to robí na hovno pretože treba viac dĺžok š*****v ...
Takže dať si také niečo urobiť odporúčam len ak nie je iná možnosť voľby.
Ahojte,
nechcem zakladat novu temu, ale poprosim radu.
Chcem kupit nahradne kolesa na Treka FS 9.0 a zadny naboj ma rozmer aj s oskou 14,5cm.
Vsetky kolesa na nete udavaju rozmer naboja 13,5cm. Len si chcem overit: sirka sa meria
po koniec loziska /maticu/, bez 0,5cm osky z kazdej strany, ktora zapada do zadnej stavby?
Cize moje meranie od-do 14,5cm bez tych osiek 2x0,5cm by to vychadzalo na tych 13,5cm.
Potrebujem si to potvrdit, aby som nekupil "cicu vo vreci", lebo ich tu potom budem predavat.
Vopred vdaka za rady - Milan
pridruzim sa aj ja do temy.mam 2 pary kolies.Jende su na Novatecoch a druhe na Sh s CL.Problem je v tom ze kotuce na N. mi sadne presne do strmena.Ale ak zalozim tie na Sh kotuc sucha o strmen do takej miery ze nepomaha ani nastavenie strmena.(povolis stlacis brzdu zatiahnes).musel som podlozit naboj podlozkou.Je to normalne aby kotuc na Cl bol dalej od naboja ako klasicky 6 dierovy?predpokladam ze nie.Problem je ale len zadnom kolese.Ako by sa to dalo vyriesit?
Prizivim sa teda aj ja Rozobral som minule naboje, precistil, namazal, v zadnom vymenil gulicky v loziskach a ked som ich naspat poskladal, tak predny no problemo, ale zadne koleso v rame nevedel ani pretocit, tak drela brzda. Skor sa mi zdalo, ze ani nie tak strmen ako adapter, co sa mi zdalo uz velmi divne...Neviete niekto, co som mohol *****? Robil som to prvykrat, takze chyba je dost mozna...
BTW, naboje Shimano F-HM475 IS(len mi nepovedzte, ze ich treba vymenit, lebo to aj sam viem a je to v plane:D)
Vdaka!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este jedna otazocka: http://bicykle.bike-king.sk/shimano-komponenty/shimano-alivio/alivio-naboj-zadny/naboj-zadny-alivio-8-9-kolo-32-dier-cierny-center-l/c31000000331p701683.html
co je to central lock,to je zamok na rychloupinaku?
Takže dať si také niečo urobiť odporúčam len ak nie je iná možnosť voľby.
z fóra to tak robil Tidli
nechcem zakladat novu temu, ale poprosim radu.
Chcem kupit nahradne kolesa na Treka FS 9.0 a zadny naboj ma rozmer aj s oskou 14,5cm.
Vsetky kolesa na nete udavaju rozmer naboja 13,5cm. Len si chcem overit: sirka sa meria
po koniec loziska /maticu/, bez 0,5cm osky z kazdej strany, ktora zapada do zadnej stavby?
Cize moje meranie od-do 14,5cm bez tych osiek 2x0,5cm by to vychadzalo na tych 13,5cm.
Potrebujem si to potvrdit, aby som nekupil "cicu vo vreci", lebo ich tu potom budem predavat.
Vopred vdaka za rady - Milan
OKi, tak to beriem! Diky moc!
BTW, naboje Shimano F-HM475 IS(len mi nepovedzte, ze ich treba vymenit, lebo to aj sam viem a je to v plane:D)
Vdaka!