Ked uz ste nacrtli tuto temu, neviete mi povedat, kde by som si mohla pozriet mapu trasy? 5.7 totiz odchadzam na dovolenku a budem sa zdrziavat v tejto lokalite, tak by som si to mozno prisla pokukat. Ak by to nebolo prilis daleko od ubytovania.
Ahojte, hladame niekoho, kto by nam ukazal trat maratonu v Ban.Stiavnici..Mame v plane 26.7.absolvovat Zvolen a potom prespat niekde v okoli a 27.7. prejst trat Banskej Stiavnici, samozrejme v pohodovom tempicku....
... prejst trat Banskej Stiavnici, samozrejme v pohodovom tempicku....
hm, anicka a pohodove tempo, hmm... pre toho kto ma najazdene tak 4tis.km je to pohodicka pre ostatnych je to skor motivacia udrzat sa v takej prijemnej spolocnosti a skusit sa tvarit ze ide prave v pohodickovom tempe
aj by som isiel len problem je v tom ze dieta mladsie ako 15 rokov musi startovat z rodicom(zakonym zastupcom) tak pojdem asi do Zvolena
... a to ešte donedávna bolo v propozíciách BŠ maratónu, že účastník mladší ako 15 rokov a starší ako 100 rokov môže štartovať iba v sprievode svojich rodičov... ale nejako to všetko zvážnelo a už ani na vtipy nie je v tých propozíciach miesto...
Na prvom BŠ maratóne v roku 1998 v priestore štartu a cieľa stáli vedľa seba záchranka a pohrebák, na občerstvovačke na Červenej studni bola k dispozícia sekera pre tých, čo by to už chceli ukončiť a k povestnej zatáčke so stĺpom v Iliji sa takmer museli predávali miestenky ...
Ahojte, hladame niekoho, kto by nam ukazal trat maratonu v Ban.Stiavnici..Mame v plane 26.7.absolvovat Zvolen a potom prespat niekde v okoli a 27.7. prejst trat Banskej Stiavnici, samozrejme v pohodovom tempicku....
Anka Bruthansova
a
Lucina Pastorekova
dakujeme...............-)
Čaute baby,
Ozvite sa mi na email alebo SS, keď to bude aktuálne. Je to naša domáca trať, rád Vám to tu poukazujem a upozorním na nepríjemné úseky. Nebývam síce priamo v BS, ale dojdem tam na biku. Do Zvolena samozrejme ideme aj my, dúfam, že do ďalšieho dňa rozhýbem svalstvo na patričný výkon, aby ste nemuseli čakať Vy mňa.
... a to ešte donedávna bolo v propozíciách BŠ maratónu, že účastník mladší ako 15 rokov a starší ako 100 rokov môže štartovať iba v sprievode svojich rodičov... ale nejako to všetko zvážnelo a už ani na vtipy nie je v tých propozíciach miesto...
Na prvom BŠ maratóne v roku 1998 v priestore štartu a cieľa stáli vedľa seba záchranka a pohrebák, na občerstvovačke na Červenej studni bola k dispozícia sekera pre tých, čo by to už chceli ukončiť a k povestnej zatáčke so stĺpom v Iliji sa takmer museli predávali miestenky ...
bolo to az take zle? nedalo by sa nejako vybavit aby som nemusel startovat z rodicom? podarilo sa mi presvedcit otca nech ma zoberie(bude tam) ale na to ho uz nepresvedcim aby startoval so mnou(nestihal by)
Ahojte, hladame niekoho, kto by nam ukazal trat maratonu v Ban.Stiavnici..
Ahoj, Anka!
Máme tiež v pláne prejsť si trať pár dní pred maratónom, tak nevidím dôvod, prečo nie práve 27.7. Radi sa pridáme, ak nás vezmete do partie
Budeme aj vo Zvolene, tak sa môžeme dohodnúť..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chcem si sklznut v sobotu 2 okruhy a mozno aj v nedelu.Len keby islo viac hobikov bolo by aspon veselsie................
http://www.banskastiavnica.sk/portal/main.php?id_menu=4577
Tempo: podla najslabsieho v skupine.......
Anka Bruthansova
a
Lucina Pastorekova
hm, anicka a pohodove tempo, hmm... pre toho kto ma najazdene tak 4tis.km je to pohodicka pre ostatnych je to skor motivacia udrzat sa v takej prijemnej spolocnosti a skusit sa tvarit ze ide prave v pohodickovom tempe
Anka Bruthansova
a
Lucina Pastorekova
Ozvite sa mi na email alebo SS, keď to bude aktuálne. Je to naša domáca trať, rád Vám to tu poukazujem a upozorním na nepríjemné úseky. Nebývam síce priamo v BS, ale dojdem tam na biku. Do Zvolena samozrejme ideme aj my, dúfam, že do ďalšieho dňa rozhýbem svalstvo na patričný výkon, aby ste nemuseli čakať Vy mňa.
Ahoj, Anka!
Máme tiež v pláne prejsť si trať pár dní pred maratónom, tak nevidím dôvod, prečo nie práve 27.7. Radi sa pridáme, ak nás vezmete do partie
Budeme aj vo Zvolene, tak sa môžeme dohodnúť..
V.
v nedelu zas aja idem do roboty, tak sa mi nedá...
Toho 27 by sme sa mohli stretnúť niekde - asi nás bude viac...