gpx-nie je pocitacova virtualna hra, ale užitočná pomôcka.
Keby som mal vlani v Prešove v Garmine gpx-ka trate, nezablúdil by som tri krát a mal by som podstatne lepší pocit z maratónu.
Ak by sa dalo dať gpx-ko (prípadne nejaký google formát plt, kmz ..) trate, potešilo by a pomohlo.
S kvalitne značenou traťou súhlasím.
Dal by som ale to sem nezoberie (max 100kB) v tom je problem. Nie, že utajujem nepísal by som, že to pošlem. Takto s tým mám oveľa viac roboty... poslal som vám všetkým mailom
gpx-nie je pocitacova virtualna hra, ale užitočná pomôcka.
Keby som mal vlani v Prešove v Garmine gpx-ka trate, nezablúdil by som tri krát a mal by som podstatne lepší pocit z maratónu.
Ak by sa dalo dať gpx-ko (prípadne nejaký google formát plt, kmz ..) trate, potešilo by a pomohlo.
o tom že gpx je niečo s garminom počujem poprvy krat žiaľ garmin ešte nie je bežnou vecou, preto privítame pomoc v tomto smere. Myslím však že u nás doposiaľ nebol problém s blúdením... nie som starý človek ale žiaľ nestíham sledovať technologický pokrok,...pracujem a bicyklujem.
ano, gpx pomoze mnohym. trat je krasna a narocna. pocul som ze mnohi sa stazovali ze to je len rychly prelet lesnymi cestami, tak po zmene si pridu na svoje.
Pozeram ze vela ludi nema este zaplatene startovne (resp. nepotvrdena platba) a som medzi nimi aj ja i ked som to platil uz minuly tyzden v pondelok. Neviete niekto preco ? ci budu to kontrolovat neskor ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na základe výpisu z úťtu to odklikáva ten kto má prístup k dátam v sistéme , aspon tak to bolo
a nebolo by jednoduchšie, keby si ho dal tu ako prílohu? veď trať nieje utajovaná, tak sa to hádam môže
o tom že gpx je niečo s garminom počujem poprvy krat žiaľ garmin ešte nie je bežnou vecou, preto privítame pomoc v tomto smere. Myslím však že u nás doposiaľ nebol problém s blúdením... nie som starý človek ale žiaľ nestíham sledovať technologický pokrok,...pracujem a bicyklujem.
vďaka