Niečo stručne o nás. Cyklistický klub Brezovica vznikol v roku 2000. Okrem cyklistiky sa venujeme turistike, lyžovaniu, organizujeme charítatívne akcie, plesy, opravujeme staré historické budovy, budujeme náučné chodníky, čistíme studničky.
Ďakujeme za pekný a náročný maratón v peknom prostredí. Ani nepamätám, kedy (či vôbec) som šiel takých ťažkých 50 km s priemerkou 15 km. Ani jeden km nebol zadarmo, asfaltový bol len úvodný 500 m dlhý kopec (12% +), zvyšok rozmanitý terén s dlhými, či krátkymi výšľapmi a zjazdami. Lúčne, či kamenisté cesty, single dole i hore kopcom, to všetko miestami okorenené mlákou, alebo našťastie nelepivým blatom. Výborné značenie. O občerstvovačkách, ich obsluhe, umývaní bicyklov a pretekárov, organizátoroch a celkovej atmosfére pretekov na trati, či v priestoroch štartu a cieľa sa dá hovoriť viacmenej len v superlatívoch. Jediné sťažnosti som počul len na náročnosť trate, ale tie vlastne organizátorom lichotili. Bol som tu už viackrát, nie je to veľký pretek, ale vidno, že ho robia ľudia, ktorí majú rekreačnú a vykonnostnú cyklistiku radi. Len tak na záver jedna zaujímavosť: ak dcéra dobre spočítala, tak po preteku sa dalo na lístok vybrať minimálne zo 6 druhov jedla a 4 druhov nápojov ?.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.