Bol som si vcera druhu polovicu trate prejst,chlapi akurat znacenie osadzali, uplna pohodicka, luky vykosene, dokonca som mal pocit ze posledny zjazd pred cielom bol vycisteny od kamenov akurat posledne metre napojenia na zvaznicu su trosku drsne este ma prsat do soboty, max co by som mal obavy tak to je zjazd z hiadelskeho sedla smerom na mostenicku kyslu, tam to bude zabavne po tych kamenoch a dazdoch kazdopadne to bude zabavka v sobotu na 50-tke
Caute prosim Vas treba tlacit ten informovany suhlas? nebudu to mat aj na mieste? neviem sa dostat k heslu na registrujsa.sk, aj som pisal na info ale nic.
Ahojte, ponúkam prevod štartovného na zajtrajší Drapák, trať 25 km, kto by mal záujem, cena 20 € aj so štartovacím balíčkom. Píšte mail na [email protected] alebo volajte na 0907 212 518.
Dám to sem ,aj keď je toto téma ročníka 2023. V kalendári MTBiker-u pre rok 2024 ani chýru o zrušení preteku,až po kliknutí na stránke organizátora na registráciu vyskočí,že pretek je zrušený.
Hmm, kvoli mostu preteky zrušené ... veď to je len 100 m úseku z trate, štart aj cieľ mohol byť na druhej strane cesty... alebo sa mýlim? Každopádne nie je to na mne ale organizátorovi , čo si o tom myslím ja je absolútne nepodstatné ... škoda že takto vypadol jeden termín z kalendára ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.