no damy a pani .. ukazuje sa nam pekne mrazive rano ... a snah urcite neni roztopeny .. tu v devinskej bolo o pol druhej rano -8 podla auta ... skor aby neboli hnusne zmrznute kolaje
no ja som bol nezavodne bez registracie si prejst trat a teda bolo to dobre premyslene vyborne zorganizovane super ludia ale snehu bolo moc moc moc....a k tomu zmrznute pitie...doslova zmrznute.....nemal som co pit...no sranda
noo, mozem zosumarizovat svoje 4 maratony
Partizanske - parada
Sulov - polka bez kufra
Dubnica - 3 dni v nemocnici
Giant prvy zimny turbomaraton - stratit sa 4km pred cielom, to dokaze asi len uplny *****
Keby že som vulgárny, nadávam na tento pretek ešte 5 rokov. Ale organizátori za to nemôžu, môžem si za to sám, sám, sám. Každopádne veľa zdaru do ďalších ročníkov, mali ste to takmer (100%-ný nie je nikto) perfektne spravené. Akurát sa mi veľmi nepáčilo, boli 4-kolky a aj offroady idúce za pretekármi dosť blízko. Keď každú chvíľu hrozil pád, nebolo to ktovie čo. Nejako sa predsa dostať cez nás museli, ale aj tak...
marecej: To by ma zaujímalo, kde si sa stratil? (blbá otázka )
Ahojte, ja som bol len pozriet na peso, kedze mam zakazane bicyklovat este nejaky cas..
Tak aspon par foto z akcie...
Bolo fajn...
Dakujem organizatorom sa skvelu pracu, zabezpecenie trate, a postaranie sa o pretekarov...
Teraz len dufam, ze sa s Vami stretnem i na nasom Kellys Green bike Tour 2009, 22.8.2009 na Partizanskej luke... Prihlasit sa uz da na stranke www.kellysgreenbiketour.sk
Este raz velky dik organizatorm tohto zimneho maratonu v Marianke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
povinnosti prevládli nad dilemou zúčastniť sa.
takže ked uvidíte niekto bikera nalepeného na predku traktora, alebo štvorkolky, tak to bol testovací biker
sorry za OT
sneh nam troska rozmrzol a v noci spat zamrzne, dufam, ze v lese ostal prizemny mraz a nic take sa nestalo lebo inak by bol zajtra masaker
ale snad nebudu lebo v lese nebolo + vcera, teda dufam
Len neviem ci budu viac mrznut pretekari, alebo obsluzny personal (aj fotografi)
kedy budu vysledky alebo fotky?
marecej, ak toto citas, tak sa ozvi
Partizanske - parada
Sulov - polka bez kufra
Dubnica - 3 dni v nemocnici
Giant prvy zimny turbomaraton - stratit sa 4km pred cielom, to dokaze asi len uplny *****
ano, som talentovany
organizatori: vdaka, poklona za predvedeny vykon!
marecej: To by ma zaujímalo, kde si sa stratil? (blbá otázka
ale umiestnenie, cas a priemerka naprd :/
Snad na maratonoch cez leto to bude lepsie
Organizacia v poriadku, sice mam pocit, ze odhrnanie snehu moc nepomohlo a bolo to este horsie... ale tazko povedat keby bolo...
Tak aspon par foto z akcie...
Bolo fajn...
Dakujem organizatorom sa skvelu pracu, zabezpecenie trate, a postaranie sa o pretekarov...
Teraz len dufam, ze sa s Vami stretnem i na nasom Kellys Green bike Tour 2009, 22.8.2009 na Partizanskej luke... Prihlasit sa uz da na stranke www.kellysgreenbiketour.sk
Este raz velky dik organizatorm tohto zimneho maratonu v Marianke.
vsetci co ste to dnes presli ... mate moj obdiv