1. Nenasiel som ze by bola zalozena diskusia - tak zakladam (ak som slepy vopred sa ospravedlnujem)
2. Zvyhodnene startovne je do 31.5. !!!
3. Na svete je nova trat, kam sa dostalo snad vsetko co sa da v okoli jazdit len nech to ma 100+ km
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
ano 42km je rovnakych podla mapy
prasit sa veru nebude (aspon co odtialto sledujem pocasie v okoli Stupavy) a hadam nebude uplny blatak (nemal by byt ak +/- vyjde predpoved).
no henten valov si mi pekne pripomenul minuly rok - som si ho docela uzil :]
No tunajsi severny koniec Malych Karpat pri Novom Meste nad Vahom je aktualne zachcany ako hnojisko lebo tu posledne 2h bola kvalitna burkova zlievacka. Podla radarov @ SHMU to preslo aj v okoli Stupavy tak preto som predpokladal, ze tam bude podobna situacia.
Sice menej ale prsalo tu aj vcera a predvcerom 1/2 dna.
Tak skoda no, nebude blato :[ Ale Nobby Nic zostava nahodeny kazdopadne ;]
heh, veru, tolko cyklistov v neskorsich hodinach, vsak tak to ma byt...aspon tam nie som uplne sama (ak neratam tie male bzuciace potvory, ktorym nevadi ani repelent..)
suchy....minuly rok neprsalo dlhsie pred pretekmi a blato bolo, ale urcite to nebola taka morda ako z 2009, ked prsalo este o 5 rano....
Suchy maraton to nebude, ale ani totalne bahno....
dnes som pojazdil par km nad lozornom, trasa je uz oznacena
dajte velky pozor v zjazdoch, zem je premacana, bajk sa skoro nedal ovladat, napr. kratky zjazd nad lozornom - kopec dolu k ceste, ktora spaja kosariska a ranc nad lozornom, na samom konci sa prechadza aj cez potok (20cm bahna), ten som ledva dal dolu na peso, to bude maso