Tento maratón som absolvoval prvýkrát a tu je pár mojich postrehov:
Plusy: + značenie trate(trať som vôbec nepoznal a ani raz som nemal problém, že by som nevedel kam mám ísť)
+ pozorní a pripravení regulovčíci
+ prijatelné štartovné
+ dobrý guľáš
+ pestrá paleta občerstvenia na trati
+ časti trate vedúce po lúkach boli vykosené
Mínusy: - utrasené nevyjazdené úseky po lúkach (ide skôr o to, že ma nebaví jazda po takom teréne)
Musím priznať, že keď som sa prihlasoval na tento maratón mal som určité obavy. Predsa len Pružina je malá dedina a organizovať maratón nie je zrovna najľahšia úloha. Organizátori dokázali, že keď sa chce, tak sa dá.
ja by som povedal, že jediným plusom bol ten guláš, ktorý bol fakt dobrý ,,zle som odbočil na jednej s neoznačených križovatiek a prišiel som o tretie miesto a fakt veľmi často som váhal kam ísť, hlavne v závere. To hrkanie po lúkach mi išlo na nervy ale tak na to sa sťažovať nikto nemôže keďže to k tomu patrí
Čo mne vadilo? Na začiatku ma pri nástupe do terénu skoro porazilo a nebol som sám. Ten lievik bol iný eliminátor... Keby som trať poznal, tak by som sa napchal na štarte do predu aj za cenu ostrejšej "výmeny názorov". Odhadom som tam stratil možno aj 5 minút, tlačiť to v grupete s tými čo neodhadli prevod a precenili sami seba je na palicu. Ak sa trať nezmení, tak s týmto treba čosi robiť - riešení sa ponúka niekoľko.
A ten výstup na druhý vrchol na 40-tke... To už cyklistikou moc nevoňalo a v prípade mokrejších pretekov by to bol čistý mordor.
Ostatné bolo všetko super, nezablúdil som, aj keď som zo dva krát tápal a toľko fotiek nemám zo žiadneho iného maratónu - fotografom veľká vďaka.
Budúci rok zase, ale len na polovičnej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plusy: + značenie trate(trať som vôbec nepoznal a ani raz som nemal problém, že by som nevedel kam mám ísť)
+ pozorní a pripravení regulovčíci
+ prijatelné štartovné
+ dobrý guľáš
+ pestrá paleta občerstvenia na trati
+ časti trate vedúce po lúkach boli vykosené
Mínusy: - utrasené nevyjazdené úseky po lúkach (ide skôr o to, že ma nebaví jazda po takom teréne)
Musím priznať, že keď som sa prihlasoval na tento maratón mal som určité obavy. Predsa len Pružina je malá dedina a organizovať maratón nie je zrovna najľahšia úloha. Organizátori dokázali, že keď sa chce, tak sa dá.
FOTO
A ten výstup na druhý vrchol na 40-tke... To už cyklistikou moc nevoňalo a v prípade mokrejších pretekov by to bol čistý mordor.
Ostatné bolo všetko super, nezablúdil som, aj keď som zo dva krát tápal a toľko fotiek nemám zo žiadneho iného maratónu - fotografom veľká vďaka.
Budúci rok zase, ale len na polovičnej.