chcem všetkým čo sa mi ešte chystajú zavolať či napísať či nebude povedať že bude,ved on je súčasťou toho "cyklofestu".Ozaj,čestné slovo.Ked si kliknete www.cyklofest.sk a posuniete sa dolu,pod cyklocestu zdravia,zbadáte to. dakujem za pozornosť.
chlapci a dievčatá,prezentácia od 10hod v piatok do 10.30 v sobotu.Tak naleštite tátoše a ešte porozmýšlajte či nezostanete radšej doma pri telke bude nejaka pekná politická debata ....
Keď zostanem pri telke, dovolíte mi, v rámci už zaplateného štartovného, niekedy medzi vyhlásením výsledkov a losovaním tomboly, prísť a oboznámiť zúčastnených s výsledkami a hlavnými smerovaniami predmetnej politickej debaty? Len v krátkosti, cca štyridsať, maximálne päťdesiat minút.
Áno, túto mapku z minulého roka poznám, nakoniec som sa akcie aj zúčastnil. Tento rok je ale trasa čiastočne modifikovaná, pribudol okruh zo Záskalia (alebo okruh do Záskalia ? - ak by sa z cesty odobočovalo už pri ATC Manín, t.j. cca na konci Pov. Teplej) okolo Manína a tiež aj po štarte sa tento rok na rozdiel od minulého ide zrejme po hlavnej ceste smerom na Žilinu.
Zdravim vsetkych . No asi bude tento rok mokry maraton . Aspon podla predpovede na meteo.sk . Uz bol taky myslim pred dvoma rokmi . Bola to super akcia vtedy . No ja rozhodne idem a kaslem na pocasie .
tak meteo.sk to určite vie najlepšie aj dnes boli prehánky búrky a padli tu tri kvapky a koniec
teda ja som tie "tri kvapky" vypluval s huby asi hodinu na ZA lige...
tak mokry som teda davno nebol a nikdy som tak nedoveroval zadnemu kolesu pred sebou lebo som prdlajz videl...
áno,štart je slávnostný-hromadný v centre mesta,nasleduje presun do Pov.Teplej,tam postupne štart po farbách,po 1.km v Záskalí červení +modrí doprava okolo Manína s pekným singltrekom ,to je tá slučka,zbehne sa na tú cestu ktorou ste už išli ale v Záskalí-kam sa opeť dostanete už neodbočíte doprava-idete rovno.po 2km príde stúpanie na Kresáne a zjazd do Kostolca,dlhé mierne stúpanie po asfalte na občerstvovačku.Tu sa oddeluje vpravo-modrá -smeruje do ciela povedla Manína,červená pokračuje-vľavo od občerstvovačky popod les dlhým zjazdom/2km/stúpaním do lesa,po lese a zjazdom ktorý je technicky velmi náročný na asfalt cestu odbočka vľavo do Bodinej.Vrchteplá-občerstvovačka,Súlov,Jabloňové,opeť Kresáne,Kostolec,občerstvovačka a doprava-tak ako predtým modrí do cieľa.Všetko ostatné je jasné alebo prekvapenie,nech je nejaká sranda,no nie?Keby niekto poblúdil,vôňa placiek ho bezpečne privedie do ciela.Ja končím,idem na trať nech je všetko o.k. Ahooooj v P.Bystrici
Žltá,pre budúcich pretekárov,bývalích a rodičov s deťmi-štartuje spolu s červenými a modrími,neodbočuje nikde,ide po asfaltke prekrásnou Manínskou tiesňavou rovno do Kostolca na občerstvovačku a odtiaľ prírodou,lesným chodníkom do cieľa. UVIDZIME SA U NAS Ajooooj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mapa na 60 km je vyslovene nečitateľná
Je to niekde na stránke, alebo si si tipol
Ich stránka sa teraz nedá ani otvoriť
Ich stránka sa teraz nedá ani otvoriť
Na 1.stránke tejto témy je odpoveď od cyklofestu na tú istú otázku položenú mnou.
spomenul som si na tému s rovnakým názvom z minulého roku, ktorá skončila LOCK-om a hádaj čo som našiel
teda ja som tie "tri kvapky" vypluval s huby asi hodinu na ZA lige...
tak mokry som teda davno nebol a nikdy som tak nedoveroval zadnemu kolesu pred sebou lebo som prdlajz videl...