Počas uplynulých mesiacov niektorí z vás iste zaregistrovali iniciatívu okolo organizácie 10. ročníka Kráľovského MTB maratónu. V súvislosti s tým bola zaregistrovaná nová (.com) doména, vznikla webová stránka www.kralovskymaraton.com a propagácia je šírená Facebook-ovým kontom @kralovskymtbmaraton.
Autorom myšlienky Kráľovského MTB maratónu aj organizátorom jeho doterajších deviatich ročníkov bol a stále je Športový klub Pegas. Považujeme preto za potrebné informovať bikerskú komunitu o vyššie spomínaných aktivitách. Jedinou oficiálnou stránkou Kráľovského MTB maratónu je naďalej pôvodná adresa www.kralovskymaraton.sk.
Doména kralovskymaraton.com je zaregistrovaná na súkromnú osobu. Na stránke www.kralovskymaraton.com sa uvádza, že organizátorom je ŠK Klokan, je tam uvedená copyright informácia a stránka používa logo, ktoré poznáte z doterajších ročníkov Kráľovského MTB maratónu.
Športový klub Pegas sa striktne DIŠTANCUJE od akýchkoľvek aktivít a informácií uvedených na www.kralovskymaraton.com a facebook-ovom konte @kralovskymtbmaraton. Prevádzkovateľ bol upozornený a požiadaný osobne aj prostredníctvom e-mailovej adresy uvedenej na tomto webe, aby okamžite zastavil svoje konanie poškodzujúce ŠK Pegas, Kráľovský MTB maratón a aby nezneužíval Facebook konto založené pre Športový klub Pegas.
Veríme, že organizátori tejto aktivity prehodnotia svoje nekalé konanie a umožnia Športovému klubu Pegas bez zbytočných prekážok a komplikácií pokračovať v príprave a organizácii 10-tého ročníka Kráľovského MTB maratónu.
Športový klub Pegas
posledný komentár: 6. 5. 2022 o 16:05
posledný komentár: 8. 7. 2014 o 21:16
posledný komentár: 12. 7. 2013 o 17:18
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
posledný komentár: 16. 8. 2011 o 14:36
Obidve strany sa tvaria, ze maju pravo na akciu, ale podla vyhlasenia aj podpisov partie okolo Peťa Kuiša (fernetik) vidim, ze su to ludia co realne maraton, trat, RZety robili.
Napr. Peťo Dzúrik vedla mna pretekal 2014 2015 aj 2016. Sledujem ich aktivity aj na FB ako robia vyjazdy, pracuju na trati a planuju dalsie useky.
Kto su ta "pegas" partia vlastne ani neviem
Neviem ci je tu na fore nejaky schopny Salamun, ktory by to mal rozhodnut, alebo navrhnut dobry postup. Ale vsak nech sa zapne registracia a kto bude mat viac ludi koncom Jula ten nech organizuje.
Ja sa hlasim na http://www.kralovskymaraton.com/ maraton, na maraton organizovani ludmi ktori su bajkeri srdcom aj dusou. ktori tam noc pred pretekom jazdia po trati na stvorkolke, ci je trat ok, co stavaju stany a lavicky pre vsetkych a chystaju tento pretek
Keďže na jednom mieste v tom istom čase môže byť naraz len jedna takáto akcia, tak by som si s tým "Ja v tom mám tiež jasno" taký istý nebol.
predpokladám, že keď Kidak napísal, ŽE v tom má tiež jasno,
znamená to, že VIE na ktorý sa ide registrovať a má v tom jasno na ktorý chce ísť
ÁNO je to jedna z NAJ(horších) možností,
ideálne, aby sa pre ISTOTU nikto neregistroval, logicky tým pádom maratón nebude
a potom na webe srdcervúco vyplakávať a mudrovať, že sa nič nekonalo a ako sú všetci neschopáci ...
(to je také slovenské)
(nie som organizátor a ani člen žiadnej zo súperiacich skupín, ak keď obe poznám)
Ked sa prihlasi malo ludi, je vacsia sanca ze maraton vobec nebude predsa.
Prosim trosku rozmyslaj, co pises ...
Prihlasit ano (mas to zadarmo), platit na mieste.
(sú to ľudia, ktorí TO robili roky, len sa "názorovo rozdelili" .... peniaze sú sviňa)
Možno by stačilo zistiť, na ktorý sa oni chystajú s časomierou