Ahojte, už beží online registrácia, začínajú pribúdať bikeri. Prví zaregistrovaní dostanu pri prezentácií na cyklomaratón DVD z minuloročného prvého ročníka Oravského cyklomaratónu.
Na Oravský maratón sa tiež chystáme v počte 4 a už sa veľmi tešíme, takže dúfam, že to počasie bude vybavené:) trasu sme si , na rozdiel od iných maratónov už viac krát prešli, ale v porovnaní s inými na ktorých som bola (Súľov, Fatranský) neviem prečo, ale tu mám pocit, že sa ide stále iba do kopca, ale celkový dojem paráda:) len nech neprší. A "najobľúbenejší" úsek? Jednoznačne stúpanie na Vendelín, pri 35 stupňoch som len na pokraji kolapsu tlačila hore a opakovala si, že kým to nepôjde dole, tak bike nesadnem.
Včera mali chalani tréning, samozrejme bezo mňa, že za koľko to dajú (priemerku mi zakázali písať) a prišli na totálku zničení:) Takže intenzívnych 43km.
Na Oravský maratón sa tiež chystáme v počte 4 a už sa veľmi tešíme, takže dúfam, že to počasie bude vybavené:) trasu sme si , na rozdiel od iných maratónov už viac krát prešli, ale v porovnaní s inými na ktorých som bola (Súľov, Fatranský) neviem prečo, ale tu mám pocit, že sa ide stále iba do kopca, ale celkový dojem paráda:) len nech neprší. A "najobľúbenejší" úsek? Jednoznačne stúpanie na Vendelín, pri 35 stupňoch som len na pokraji kolapsu tlačila hore a opakovala si, že kým to nepôjde dole, tak bike nesadnem.
Včera mali chalani tréning, samozrejme bezo mňa, že za koľko to dajú (priemerku mi zakázali písať) a prišli na totálku zničení:) Takže intenzívnych 43km.
Prekvapujete!!! Super!!! Už iba dobré počasie!
A krásne foto.
Dúfam, že je nachystané super počko na maratón, po minulom roku by sme si trochu slniečka zaslúžili, dva kusy z BA nemôžu chýbať. Igor so Škvárom spomínali nejaký grandiózny prejazd cez amfik v malatinej, podľa mapy som si však tým nie istý, tak snáď ste ho nevylúčili z trate.
btw. Som rád že pribudlo moje foto z TdF na hl. stranku, Škváro cvakal tiež, tie z jeho strojku nebudú?
skull:tak sa teším, že pôjdeme viacerí, tak 15. bude veľký presun Žiliny do DK:) A čo sa týka pádu, to bol taký pomalý prelet ponad rajdy, že som stihla aj porozmýšlať, ako dopadnúť, aby to bolo bez škrabanca:) A foto tomáš má, možno hodí...
Dúfam, že je nachystané super počko na maratón, po minulom roku by sme si trochu slniečka zaslúžili, dva kusy z BA nemôžu chýbať. Igor so Škvárom spomínali nejaký grandiózny prejazd cez amfik v malatinej, podľa mapy som si však tým nie istý, tak snáď ste ho nevylúčili z trate.
btw. Som rád že pribudlo moje foto z TdF na hl. stranku, Škváro cvakal tiež, tie z jeho strojku nebudú?
Počko je dohodnuté, dúfam, že bude vyslyšané.
Grandiózny prejaz cez amfík sa pripravuje, Piso - autor trate, má v pláne aj prekvapko, tak uvidíme čo sa podarí zrealizovať (má to byť prekvapenie, tak zatiaľ nikomu ani muk).
A fotografie z Tour de France, ktoré cvakal Škvára, som dnes dostal, zajtra snáď pribudnú na stránke www.cykloklubdk.sk.
Tešíme sa aj na dva kusy z BA.
skull:tak sa teším, že pôjdeme viacerí, tak 15. bude veľký presun Žiliny do DK:) A čo sa týka pádu, to bol taký pomalý prelet ponad rajdy, že som stihla aj porozmýšlať, ako dopadnúť, aby to bolo bez škrabanca:) A foto tomáš má, možno hodí...
Tak na 15-ku zo Žiliny som nesmierne zvedavý!!! (Zabezpečím vám foto z trate!) Len dajte o sebe vedieť.
no tak franto povedz aké budeme mať štartovné čísla..nejaké protekčné by si mohol vybaviť ako boss
Nie som boss, čísla sa vlani pridelovali automaticky, podľa termínu úhrady, ale všetko je možné. Možno o 2 kúsky mäsa viac v guláši... .
Ináč, práve sme dohodli ďaľšie vecné ceny, možno sa podarí čo-to získať aj Žilinčanom a Žilinčankám.
No tak Žužu povedz, za koľko to Tí chalani spravili, nech nastavia nejaký slušný základný čas, tie minuloročné blatové výsledky sú skreslujúce
Čau Kubo, neboj fotky budú, boli sme aj v telke, v amfíku bude aj kapela, teda Jožo slúbil, a už ho poznáš, že nekecá. Tak ešte trénuj a fotra tiež naháňaj.
Zatiaľ je na trati prach a dúfam, že to vydrží.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kto sa chystáte na 2. Oravský cyklomaratón?
Objednávka na počasie bola včas zaslaná, dúfam, že tento rok bude akceptovaná
Prekvapujete!!! Super!!! Už iba dobré počasie!
A krásne foto.
Počko je dohodnuté, dúfam, že bude vyslyšané.
Grandiózny prejaz cez amfík sa pripravuje, Piso - autor trate, má v pláne aj prekvapko, tak uvidíme čo sa podarí zrealizovať (má to byť prekvapenie, tak zatiaľ nikomu ani muk).
A fotografie z Tour de France, ktoré cvakal Škvára, som dnes dostal, zajtra snáď pribudnú na stránke www.cykloklubdk.sk.
Tešíme sa aj na dva kusy z BA.
Tak na 15-ku zo Žiliny som nesmierne zvedavý!!! (Zabezpečím vám foto z trate!) Len dajte o sebe vedieť.
Nie som boss, čísla sa vlani pridelovali automaticky, podľa termínu úhrady, ale všetko je možné. Možno o 2 kúsky mäsa viac v guláši...
Ináč, práve sme dohodli ďaľšie vecné ceny, možno sa podarí čo-to získať aj Žilinčanom a Žilinčankám.
No tak Žužu povedz, za koľko to Tí chalani spravili, nech nastavia nejaký slušný základný čas, tie minuloročné blatové výsledky sú skreslujúce
Čau Kubo, neboj fotky budú, boli sme aj v telke, v amfíku bude aj kapela, teda Jožo slúbil, a už ho poznáš, že nekecá. Tak ešte trénuj a fotra tiež naháňaj.
Zatiaľ je na trati prach a dúfam, že to vydrží.
Neboj, nebude to také zlé.
Ale som zvedavý na výsledkovú listinu, keď toľko trénuješ