Tak male zhrnutie dnešného dňa - preteku Iľovnickým hrebeňom .
Asi polovica pretekárov poblúdila a k tomu ich ešte ani nebolo veľa a k tomu to počasie a ......
Chcem sa týmto ospravedlniť všetkým ktorí poblúdili a neboli spokojný so značením .
No som rád že ta druhá polovica trafila bez toho aby urobili nejaké km naviac .
Ďakujem všetkím za účasť a hlavne sponzorom !
Michal, myslim ,ze znacenie bolo postacujuce ved stuhy boli skoro kazdych 50m. Niektory ludia pred pretekom vobec nepozru do mapy a potom im chyba zakladna orientacia.
Nabuduce vybavte lepsie pocasie a bude to super. Dik za organizaciu
Ahojte.
Nedá mi nereagovať po zverejnení výsledkov tejto akcie. Prišiel som na túto akciu ,aby som poznal nove trate,prírodu, otestoval svoju kondíciu pred pretekmi, ktoré majú u mňa prioritu . Som jedným z tých štyroch pretekárov,ktorí prišli do ciela 50km trate ako "prví" - nechtiac,,neúmyselne ,nezávisle jeden od druhého sme si trať skrátili na 40km , k čomu sme sa dobrovoľne v cieli priznali. Lenže teraz čítam, že ja ( Hlebaško Ján) som sa umiestnil na 8.mieste a ostatní moji parťaci,, zblúdilci sú diskvalifikovaní ! Takže poprosím diskvalifikovať aj mňa a ocenenie ak treba vrátim. A bol mi priradený rok narodenia 1957 - som 1961.A tiež sa ohradím voči priradenému času v cieli. Prešiel som 40km za 2hod.48min.,takže ďalších 10km do 1hod max. by som dal. Aby som urobil priradený čas 4,30 musel by som mať niekoľko defektov... Takže ešte raz poprosím o opravu výsledkov a moju diskvalifikáciu. Nič v zlom ,ide mi len o princíp. Rád prídem aj budúci rok, dúfam že sa prihlási viac preddôchodcov . Poznámka ku organizácii. Značenia treba robiť v nižšej výške (hlavne na stromoch) a začul som hlášku ,prečo sa zablúdilci nepozerali do mapy,navigácie.. - toto nie sú ale preteky v orientácii. Poprosím nech je značenie totálne jasné, hlavne pre cudzích cyklistov.A informácia o teplej sprche mohla byť zverejnená pred štartom, nie až keď som sa umyl v tej zime vonku pred autom - dobre , tak som sa trochu pootužoval
Prajem pekný deň,Jano
Tak ako pred rokom aj tohto roku bude pretek v Lackovciach . 29.4. Zmena organyzátora aj miesta konania s trochu upravenými traťmi a pretekom deti v jeden deň .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.sports-tracker.com/workout/miskozla259/58d51840c3d6392c5a27b619
Dajte vedieť ako sa vám páčia .
https://photos.google.com/share/AF1QipMvdAQoL8TWGXwulgeUSdNPOvG1Kcbv-ghfvis1wQUOD4f44Gi_KrBYvQ0TqfszPQ?key=Sk9FWG5CcDVQZW9DUDJMazI2ZW9nNHpBTWQ5Nmtn
A na ten spoločný ranný výjazd na Vihorlat ?
Čo si o tom myslíte ?
Asi polovica pretekárov poblúdila a k tomu ich ešte ani nebolo veľa a k tomu to počasie a ......
Chcem sa týmto ospravedlniť všetkým ktorí poblúdili a neboli spokojný so značením .
No som rád že ta druhá polovica trafila bez toho aby urobili nejaké km naviac .
Ďakujem všetkím za účasť a hlavne sponzorom !
Nabuduce vybavte lepsie pocasie
https://www.youtube.com/watch?v=g_yRSF5gY_8
http://www.bikesporthe.sk/CYKLOFEST-Lackovce-2017-a6_24.htm
Nedá mi nereagovať po zverejnení výsledkov tejto akcie. Prišiel som na túto akciu ,aby som poznal nove trate,prírodu, otestoval svoju kondíciu pred pretekmi, ktoré majú u mňa prioritu . Som jedným z tých štyroch pretekárov,ktorí prišli do ciela 50km trate ako "prví" - nechtiac,,neúmyselne ,nezávisle jeden od druhého sme si trať skrátili na 40km , k čomu sme sa dobrovoľne v cieli priznali. Lenže teraz čítam, že ja ( Hlebaško Ján) som sa umiestnil na 8.mieste a ostatní moji parťaci,, zblúdilci sú diskvalifikovaní ! Takže poprosím diskvalifikovať aj mňa a ocenenie ak treba vrátim. A bol mi priradený rok narodenia 1957 - som 1961.A tiež sa ohradím voči priradenému času v cieli. Prešiel som 40km za 2hod.48min.,takže ďalších 10km do 1hod max. by som dal. Aby som urobil priradený čas 4,30 musel by som mať niekoľko defektov... Takže ešte raz poprosím o opravu výsledkov a moju diskvalifikáciu. Nič v zlom ,ide mi len o princíp. Rád prídem aj budúci rok, dúfam že sa prihlási viac preddôchodcov
Prajem pekný deň,Jano