Pre nedočkavých je už spustené aj prihlasovanie. Podrobnosti nájdete na našej stránke.
posledný komentár: 18. 9. 2019 o 21:17
posledný komentár: 19. 5. 2018 o 20:34
posledný komentár: 16. 2. 2015 o 19:12
posledný komentár: 21. 8. 2013 o 14:39
posledný komentár: 18. 9. 2019 o 21:17
posledný komentár: 19. 5. 2018 o 20:34
posledný komentár: 16. 2. 2015 o 19:12
posledný komentár: 21. 8. 2013 o 14:39
Dnes som pod Malým Javorníkom zažil aj husté sneženie a -0,5 stupňov.
Dnes som pod Malým Javorníkom zažil aj husté sneženie a -0,5 stupňov.
ta fotka vyzera dost hrozivo,samozrejme bez teba
Poznám chalanov čo jazdia Thundra celoročne na SP XC, čo nie vždy sú zrovna dobré podmienky
Ja sa ani tak nebojím blata ako tých niektorých hodne rýchlych a kamenistých zjazdov. Jazdí sa tam hodne cez 45km/h čo sa na XC moc nejazdí. Hlavne v záverečnom klesaní je tam dosť ostrých kameňov.
Ides na bednu ked rozmyslas co si dat? 80% ludi na maratonoch jazdi tak ze je uplne jedno ci maju pneu na sucho alebo na mokro. Podstata je Hlavne aby nebola do mrtva zodrata to si musí každý ustražit sám. Ak chces jazdit bezpecne treba sa ucit hlavne techniku jazdy skusat pocas sezony aj tazsie useky, naucit sa padat , hlavu presviedcat ze to ide aj rýchlejsie. Vediet ovladat bicykel nepanikáriť hned pred vacsim korenom v ceste. Ak nemas techniku je velmi pravdepodobne ze sa dostanes do situacie ktorá bude nad tvoje schopnosti a vznikaju pady hlavne na sutaziach kde si motivovaný k výkonom ktoré na vyjazdoch nemávaš.
napríklad mňa osobne blato zaujíma z toho dôvodu, že budem pomalší (viac ako bežne) a tak možno budem postavený pred dilemu, či vôbec ísť...
dozadu smart sam