Zatial je predbezna ucast matt, mirecbb, jfab, persing, fero, dijck - s kosicanmi pocitam ako so samozrejmosotu:) Takze, kto by bol za? Apelujem hlavne na matheosa a inych enduristov a zapadniarov zaroven:)
Program by bol nasledovny:
maraton-kto by chcel...(samozrejme nieje podmienkou ucasti na zraze)
po maratone oddych, pivecko + nejake to opekanie do vecera, moznosti tam je dost.
8.7. od 10°° rana pojazd do cca 15-16°°
po 16°° odchod
Toto je zatial pracovna verzia ...pripomienky vitam.
a este pridavam PROPOZICIE Slanskeho maratonu: http://www.slansky.kadernictva.eu/index ... propozicie
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 17. 7. 2023 o 21:46
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
7.7. si to pohodovo prejdeme
Mal som namysli trosku skor
SCK - Saris Presov organizuje dna 05.07.2007 akciu Okolo Šimonky, co je prejdenie trasy maratonu. Ale velmi pohodovu jazdu necakaj. Ide o cistenie a upravu trate. Polna lopatka, motyka, noznice na kriky a pod. su vitane pomocky. Odchod je o 9,00 hod z pesej zony v Presove.
ked budem v ke, tak dojdem, ale naradie nebudem mat moznost priniest
ja, dufam, ze na giante
gejza spominal, ze by sa tiez pridal...
ja uz som sa vyjadril k tomu:)
muffin, jfab, persing, fero, tramp, dijck, matt, matheos?, mirecBB, orsigo, vladol, davhan?, JAro?, Ja?No!, gejza, gengar+bobcha + X kusov z VT? . . .nejako malo:) To sme vsetci?
Upozronujem ze podla toho aka novela sa chysta je to mozno posledny legalny zraz , aspon u nas...
no davam tomu 80% ze dojdem
Nemocnicu tu mame dobru;)
zatial teda s otaznikom
btw. persing ma pozna, mozno sa za mna prihovori...
no a k tej novele. Neverim ze to prejde. Vsak to by bola kravina totalna. Sak uz teraz trpnem ze ci do roboty dojde oznamenie o pokute alebo nie
Hlavne mlade sestricky,ktore tam praxuju ... veru, bolo sa na co pozerat
2mirec: schvalili to, cize posledne legal stretko/pojazd vobec...a vyzera to, ze sa bude zakladat aj SLOMBA, mozno.
Ubytovanie odporucam chata Sigord - 250/noc, a asi najlepsie prostredie a prakticky pri nej konci zjazdik ktory pojdeme ako posledny v nedelu;)
List prezidentovi uz je na webe www.cemba.cz