Milí priatelia horskej cyklistiky! Momentálne sa pripravuje už šiesty ročník pretekov Spišských 333 extreme. Keďže počet účastníkov má z roka na rok stúpajúcu tendenciu, aj tento rok sa môžete tešiť na klasiku v podobe trasy približne 333 kilometrov, zachováva sa aj tzv. "skrátená" trasa 222 kilometrov , ale v zákulisí sa už šušká aj o tretej verzií super krátkej trase 111 kilometrov. Táto novinka zatiaľ nie je na 100% istá no možno by to mohlo byť lákadlom pre cyklistov, ktorí majú rešpekt pred 333 a 222 km respektíve nie sú až takými nadšencami nočnej jazdy. Ďalšou kuloárnou taľafatkou je aj zmena miesta štartu, ale ak by také niečo nastalo určite sa o tom dozviete včas. No uvidíme ako sa to vyvŕbi... Internetová stránka pretekov je momentálne v príprave, akonáhle bude pripravená, bude spustená pre širokú verejnosť. Zatiaľ sa na nej nemôžete prihlasovať, no ak máte chuť môžete si tam pozrieť galérie z minulých ročníkov v záložke staršie ročníky http://www.333extreme.sk/index.htm Organizačný tím sa na Vás teší a dúfa, že sa opäť stretneme v hojnom počte na tejto bikerskej šialenosti.
Neviem preco je tendencia menit veci ktore funguju a je o ne zaujem. Naco zmena startu naco 111 km trasa. Pobedzme si pravdu ze 111 km nieje ziadna vyzva a o "extrem" tu prave ide.
minuly rok som to usvietil s 55 lumenovou celovkou Varta na tuskove baterky, trojackove tusim. nie zeby som to odporucal, ale aspon som potrenoval "instinktivne zjazdovanie"
na druhej strane stale som s niekym isiel a dost usekov bolo aj tak osvetlenych...
chalani ja mám také svetlo značka "m-wave" má to externú krabičku na 4 AA baterie svieti to skvelo alkalické vydržia celú noc, k tomu som si len sem tam prisvietil čeloukou stálo to asi 20€ a spokojnosť velmi, obrázok je len podobný typ ja mám trošku iný ale princíp je ten istý
mal som klasické čínske svetlo s XML L2 ledkou na jednu lionku a stačilo, pre istotu som si zobral ešte jednu do zásoby.... zrovna v noci som šiel s jedným expertom so svetlom, kt. mu ledva dosvietilo na zem (aj to 10cm kruh), ale to mu nezabránilo ísť 40+km/h vkuse v zjazde smerom do Levoče
Lost, sak to som bol ja som vtedy objavil novy level hazardu.. a bola to sranda, nedalo mi to
navyse ked som ti usiel v zjazde, mohol som potom kus zvesit nohy, lebo vo vyslapoch si mi daval dobre kapky, mal som co robit, aby som ta uvisel
Jullo zdravím, nejak som si nevšimol tvoj príspevok, snáď som ťa neurazil chystáš sa aj tento rok? ja určite pôjdem, pokiaľ bude čas... tiež som mal toho dosť, ešte som dostal aj hlaďák ku koncu...
nie v pohode, som si vedomy toho, ze to, co som tam predviedol, bolo kus za hranou a nehodlam to tento rok zopakovat...
chystam, to urcite.. ale zvazujem, ze pojdem len 222 tohto roku.
Neviem preco je tendencia menit veci ktore funguju a je o ne zaujem. Naco zmena startu naco 111 km trasa. Pobedzme si pravdu ze 111 km nieje ziadna vyzva a o "extrem" tu prave ide.
No mne, kedze 22.7. soferujem veeela km, pride 111km mozno aj vhod.Nie kazdy moze dat viac.Z roznych dovodov.Ved ked su dlhsie trasy, chod.Ale neriesil by som, ze organizator chce dat moznost si to skusit aj ludom, ktori z nejakych objektivnych pricin viac nedaju a chcu sa tohto zucastnit.
Ale neee.To rozjazdis.Ja len ze podla mna je celkom dobry napad 111km.Ten komu je malo, pojde 222, komu aj to 333.Trebars aj 2x.Ale nieje v moznostiach, popr. schopnostiach kazdeho, dat viac ako 111.
začali bolieť ešte pred použivanim SPD tak kufre odpadaju , kľuky su 175mm tie som nemenil , posed je nastaveny správne.
Sú mechanicky poškodené , žial no . Túto sezonu po zimnom oddychu to vyzera lepšie ale dávam si pozor a nepreceňujem sa. Tabletky mám ale tie mi skôr prídu ako utlm bolesti ako riešenie problému.
Mne pomohli na kolena Condrosulf tabletky. Na dlhych vyjazdoch pridavam ibalgin. Plus som zmenil polohu kufrov. No ale mechanicke poskodenie to je dost vazna vec
Prosim Vas, s cim celu noc svietite? Ktore svetlo Vam vydrzi svietit celu noc? Jake zdroje/baterky na to pouzivate?
Pohoda, v čase závodu je tma až okolo 21.30 hod a 4.00 hod už začína svitať, ja som jazdil do 00.30 hod a ráno o 5tej vyrazil ďalej, 4 hodiny spánku pomohlo a tie moje tri hodiny jazdy v tme zvládneš s hocičím
z mojej skúsenosti je najlepšie dostať sa na poráč a tam si oddýchnuť na hodinku, dve, tri podľa potreby, ja som dosť pomalý cyklista a na poráč som minulý rok prišiel okolo pol druhej a vyrážal som okolo pol šiestej ráno a do cieľa som prišiel o trištvrte na deväť a to som ani nejak nemal najazdené pred pretekom takže trénovaní jedinci to zvládnu, hlavne sa nevzdávať samozrejme do rozumnej miery, a ešte k tomu svetlu ono je dobré mať svetielko čo trošku lepšie svieti a to potom aj človek si dovolí ísť trocha rýchlejšie keď vidí na cestu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dobrý nápad možno pribudne aj dlhšia verzia, ale to asi až na ďalšom ročníku
na druhej strane stale som s niekym isiel a dost usekov bolo aj tak osvetlenych...
navyse ked som ti usiel v zjazde, mohol som potom kus zvesit nohy, lebo vo vyslapoch si mi daval dobre kapky, mal som co robit, aby som ta uvisel
chystam, to urcite.. ale zvazujem, ze pojdem len 222 tohto roku.
No mne, kedze 22.7. soferujem veeela km, pride 111km mozno aj vhod.Nie kazdy moze dat viac.Z roznych dovodov.Ved ked su dlhsie trasy, chod.Ale neriesil by som, ze organizator chce dat moznost si to skusit aj ludom, ktori z nejakych objektivnych pricin viac nedaju a chcu sa tohto zucastnit.
Sú mechanicky poškodené , žial no . Túto sezonu po zimnom oddychu to vyzera lepšie ale dávam si pozor a nepreceňujem sa. Tabletky mám ale tie mi skôr prídu ako utlm bolesti ako riešenie problému.
Pohoda, v čase závodu je tma až okolo 21.30 hod a 4.00 hod už začína svitať, ja som jazdil do 00.30 hod a ráno o 5tej vyrazil ďalej, 4 hodiny spánku pomohlo a tie moje tri hodiny jazdy v tme zvládneš s hocičím