13. 10. 2018
Miesto
Stráňavy pri Žiline
Prezentácia
Obecný úrad Stráňavy 13. 10. 2018
od 8:00-9:55
Štart
10:00 štartuje sa po 30.sec podľa pridelených štartovných čísel
Cieľ
Pamätník Polom
Trať
Dĺžka trate 7 000 metrov
Prevýšenie 580 metrov
Prihlášky a štartovné
Prihlasovanie bude možné cez kalendár MTBIKER.
Cena štartovného je 6€ pre prihlásených elektronicky so zaplateným štartovným do 11.10.2018.
Ostatní prihlásení po tomto termíne alebo v deň pretekov zaplatia 10€ pri prezentácii!
Platba sa považuje za uhradenú pripísaním na účet organizátora a to najneskôr do 12.10.2018
Kategórie cyklistov
Juniori do 18 rokov
Juniorky do 18 rokov
Muži 19-39 rokov
Muži 40-49 rokov
Muži 50-59 rokov
Muži nad 60 rokov
Ženy 18-39 rokov
Ženy od 40-rokov
Kategórie bežcov
Juniori do 18 rokov
Juniorky do 18 rokov
Muži 18-39 rokov
Muži 40-49 rokov
Muži 50-59 rokov
Muži nad 60 rokov
Ženy 19-39 rokov
Ženy od 40-rokov
posledný komentár: 5. 10. 2023 o 9:30
Jednak väčšinou nevieš ktoré číslo je ešte na trati (to je to online) a okrem toho kým nemáš posledného štartujúceho v cieli tak sa ti poradie môže meniť. Pri čipoch by to bolo o trochu jednoduchšie, v tom že vieš koho máš ešte na trati a teda vieš posúdiť ktorú kategóriu to môže ovplyvniť.
To či je tam daný pretekár hodinu, dve alebo tri zase zistíš až vtedy keď vieš o koho sa jedná a keď začneš robiť výsledky (lebo zase v danej kategórií môžu byť prví traja všetci na trati hodinu-dve-tri). Oveľa jednoduchšie z pohľadu organizátora je apelovať na štart detských kategórií čím skôr (mimo poradia) a snažiť sa dodržať časový harmonogram.
Tiež mi príde že mnohí jazdci akosi nechápu že aj ten čo štartuje absolútne posledný môže byť najrýchlejší a nie je to ako na maratóne že keď ja som už hodinu a pol v cieli tak predsa prvých 3 už musia poznať.
Síce tu spamujeme, ale zaujímalo by ma čo máš na mysli a ako by to mohlo pomôcť v "urýchlení" tých pretekárov ktorí sú na trati.
U nás robíme všetko pre to aby sme dodržali prezentovaný časový harmonogram (a posledné roky sme nikdy nemeškali ani o sekundu - s výnimkou toho že sme vyšli v ústrety súťažiacim ktorí zmeškali prezentáciu) no aj tak ma to zaujíma.
Toto inak zaujíma aj mňa. Už to robím 14-ty rok a skutočne robíme všetko preto aby ste tam nečakali dlho. Výsledky sa dokonca spracovávajú aj počas preteku. Ale skús mi napísať aké riešenie ťa napadlo...