Vie niekdo kedy ma byt tento rok svatojursky blesk? Ti ktori nevedia, co to je, je to v podstate casovka do vrchu Nestich-Maly Javornik. Dakujem za nejake info co o tom budete mat
zatial viem povedat len ze urcite sa konat bude. termin este nebol stanoveny, ale ked bude, tak to sem urcite hodim, kedze uz tu je tato tema vytvorena ale bude to aj na nasej stranke www.cksvatyjur.sk , kde su vysledky aj fotky vitazov z minuleho rocnika.
som rad ze sa niekomu minuly rok tak pacilo, ze uz sa neive dockat tohto rocniku.
No ja nemozem povedat ze sa mi minuly rok pacilo, lebo som tam nebol . A aj preto by som tento rok chcel ist. Som zacal od karpatskeho vlka jazdit na zavodoch a uz ma byt len ten blesk, tak by som sa chcel zucastnit . Len dufam ze to nebude skor ako 14.9
tie preteky si myslel asi len v okoli BA, pretoze sa ich ide este pomerne dost. su nejake XC preteky, ale taktiez pekny maraton v Novej Dubnici, v Jedovniciach, Banskej Bystrici, ...
Pravdepodobne to nebude skor ako 14.9. mozno to bude az v oktobri...
snad sa tentokrat uvidime
No ano tie preteky myslim len v okoli BA, lebo nemam auto cize sa nemam ako dostat na ine Ale to by bolo super ak by to bolo neskorsie, aspon by nebolo tak teplo
Neviem či sa chváliš, alebo sťažujes
Treba ísť aj na BA XC Ligu a tam štartujú 2-3 veteránky, takže ked absolvuješ všetky kolá tak ťa pohár za sezonu neminie
Ja som sa tiež ocitol omylom na bedni, súčet bodov + 1 za absolvované všetky kolá a bolo
hm, no tak hadam ti bude aspon tak dobre ako tim ktori nas skromny pretek absolvuju
Na webe je chybicka
Hned pod napisom "Kona Svätojurský blesk" je datum 13.10.2006, zislo by sa to opravit.
Ostatne dva datumy, tykajuce sa prezentacie a startu su OK
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
som rad ze sa niekomu minuly rok tak pacilo, ze uz sa neive dockat tohto rocniku.
Pravdepodobne to nebude skor ako 14.9. mozno to bude az v oktobri...
snad sa tentokrat uvidime
aspoň budeš mať lepšie umiestnenie, len netraba hovoriť z kolkých
ak sa bude dať prídem.
ak sa bude dať prídem.
To hej
Treba ísť aj na BA XC Ligu a tam štartujú 2-3 veteránky, takže ked absolvuješ všetky kolá tak ťa pohár za sezonu neminie
Ja som sa tiež ocitol omylom na bedni, súčet bodov + 1 za absolvované všetky kolá a bolo
http://www.cksvatyjur.sk/kona%20svatoju ... blesk.html
na 95% som 13.10.07 mimo BA
ako pokus dobré, len idem opačným smerom cca 400km
Na webe je chybicka
Hned pod napisom "Kona Svätojurský blesk" je datum 13.10.2006, zislo by sa to opravit.
Ostatne dva datumy, tykajuce sa prezentacie a startu su OK
Dufam, ze tam neznicim moj novy bike.