Oblecenie by nebol az taky problem ako dychanie. Ja nosom neviem ked makam a ustami to snad musi spalit priedusky. Je tu nejaky lekar? Aky je nazor odbornika?
včera som bol na bežkách cez 50km. horné pršany-skalka-krahule-skalka-troška na voláke kríže a na horné pršany. všetko bolo ok, len som bol stále v čelenke, bike elasťákoch a jednej mikine. hocikedy sa to dá, ale teraz mám 37,9 a hrdlo v riti. idem akurát domov s práce
Dnes som komunikoval s kamošom v Nemecku. Tri krát do týždňa chodí do roboty na kole - asi tak 20 km (má možnosť sa osprchovať a prezliecť). Išiel aj dnes pri -12. Vraj celkom v pohode.
V Poprade na majstrákoch sveta v cyklokrose v 1999-tom bolo bolo tiež hodne pod -10 a jazdilo sa. Aj lyžiari-bežci trénujú a pretekajú pri -15. Záleží len od vhodného oblečenia.
Ak chcete vidiet otuzilych bikerov, chodte na juzne Slovensko. Dnes rano (6:00) som fical (autom) do Komarna a bolo ich po ceste pozehnane... A keby ste videli tie biky a oblecenie! Ja sa uz pri 0 °C rozhodujem ake funkce oblecenie na seba a oni veselo pri - 18 °C v monterkach a vatakoch!!!
no ved to je jedna vec ked idu v monterkaach ale keby takto jazdili hodku, dve v takej kose tak by si videl tu reumu na staree kolenaa...
okrem toho takito "bikeri" sa zastavia v kazdej krcme na doplnenie nemrznucej zmesi
ja som bol vcera bikovat a bolo to hodne tucnee...tri moirove tricka, a 2 vrstvy windstopperu...ale lica a okolo oci mi omrzli jak Mrazikovi....kazdy ze...nejaky si opaleny
tak isto som dnes fical na biku a tak isto som bol nejak opalenyB)
Ja mam zase taku politiku,hodit na seba 2 mikiny,tenisky a gate na bike.Radsej sa moc nezateplujem,pretoze ked sa pri -16 spotim tak je to potom tuhe((:())
ja jazdim kazdy den 5km do a 5km z prace, v pondelok -20°C, zena ma strasila ze zamrznem tak som si obliekol jednu vrstvu navyse (celkovo 4 vrstvy) aj termo spodky pod cyklistaky a do roboty som prisiel zliaty jak po dazdi, inac mam cyklonohavice nalini s vetru a vode odolnou prednou vrstvou pod nimi termo, motorkarske vetru/vodeodolne ponozky (LIDL za 120sk) hore termo tielko, na to polartec 100 ak je velka kosa tak bundu windbloc a na to gore-tex vetrovku, celkovo 3 vrstvy, rukavice lyziarske, a pod prilbu kuklu s membranou windstopper a pohodicka, pri dlhsej trase by stacili 2 vrstvy hore a nieco suche do ruksaku
moj sposob obliekania - letne cyklosortky, termo triko s dlhym rukavom a v prednej casti s windstoperom, dlhe cyklo nohavice+cyklo triko s dlhym rukavom a tenka no wind vetrovka, navleky na tretry, ciapka+zimne rukavice.
Problem???- Stale je vsetko v pohode len na prsty na rukach a nohach mi je nenormaaalnaaa zima(a tie sa uz viac zateplit nedaju). A samozrejme ked je pod cca -8°C problem nie je v obleceni ale dychani - nasobi to este cca 25 km/h
Ach nech je tu uz BOZSKý MÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ.!!!!!!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nezabudni na nemrznucu zmes do Camelbaku
to jano:
skore vyliecenie prajem
casti tela schovane v bunde OK, aj chodidla v topankach, lenze som mal obycajne jeansy a kolena ma boleli jak svina!!!! normalne do placu mi bolo.
zajtra rano ficim na skusku ale mam v <>, pod oblekom bude moira
V Poprade na majstrákoch sveta v cyklokrose v 1999-tom bolo bolo tiež hodne pod -10 a jazdilo sa. Aj lyžiari-bežci trénujú a pretekajú pri -15. Záleží len od vhodného oblečenia.
okrem toho takito "bikeri" sa zastavia v kazdej krcme na doplnenie nemrznucej zmesi
ja som bol vcera bikovat a bolo to hodne tucnee...tri moirove tricka, a 2 vrstvy windstopperu...ale lica a okolo oci mi omrzli jak Mrazikovi....kazdy ze...nejaky si opaleny
Ja mam zase taku politiku,hodit na seba 2 mikiny,tenisky a gate na bike.Radsej sa moc nezateplujem,pretoze ked sa pri -16 spotim tak je to potom tuhe((:())
Problem???- Stale je vsetko v pohode len na prsty na rukach a nohach mi je nenormaaalnaaa zima(a tie sa uz viac zateplit nedaju). A samozrejme ked je pod cca -8°C problem nie je v obleceni ale dychani - nasobi to este cca 25 km/h
Ach nech je tu uz BOZSKý MÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ.!!!!!!!