imho aaa je štandardný česko-slovenský podnikateľský subjekt ... kúpili sme tam auto, vcelku dobre za vcelku dobrú cenu ... až nato, že keď som prišiel reklamovať, že nejde klíma poriadne tak na mňa pozerali ako na debila .... nuž ale po asi hodine ziapania na nejakého brigádnika potom na menežéra a neskôr na nejakého vyššie postaveného čecha mi zavolala milá teta z prahy že či keď mi preplatia polovicu opravy tak budem spokojný .... no a po vymenení hadíc prečistení a naplnení tá klíma fungovala perfektne
ide o to, že ak si vieš dať pozor tak ťa neoklamú ... akurát ak prídeš reklamovať tak si pre nich horší ako masový vrah ... ale zas na druhej strane hrozne sa boja negatívnej publicity
29.04.2016 - 08:04:49
01
Ak si vies dat pozor, tak Ta neoklamu? :) Ako si vies dat pozor na stocenie? Nemas ani predstavu ako vyzeraju auta co stocia. A naozaj si myslis, ze turbo bezne odchadza ako Tebe po realnych 160 tisicoch? :)
29.04.2016 - 08:13:31
00
toto auto nebolo z aaa :) aaačkové som obrátil na strechu ... no a po konzultácii z motorárom turbo odišlo nie pre najazdené km ale z iného dôvodu, ford má nešťastnú konštrukciu olejovej vane a malo by sa po vypustení oleja a doliatí nového odpustiť znovu cca pol litra aby sa zbavilo všetkého starého a je pravdepodobné, že môj servis to nerobil

teda takto, má to ford na nefordáckych motoroch ... ich vlastné 1,8 TDCI to majú riešené inak
29.04.2016 - 08:18:12
00
btw ked hovorite o predaji aut so stocenymi km, tak v ackach zevraj taketo davaju do ciech(tam asi nemaju tak upraveny zakon ako my) a u nas len tie ktorymi su si isty ze nie su tocenky, resp. nie su dôkazy ze su tocenky ;) .. este dam radu, schopne auta si predavaju cez AAA auto a je*adla cez AutoDiskont, mozno si chcu "ocistit" kus obchodny nazov preto vymysleli dalsiu srocku a tam predavaju vraky :D , schvalne si vzdy pozrite kto tam bude nahodou kupovat ci nema na zmluve hentu spolocnost uvedenu :) .. osobne by som tak ci tak nekupil u nich auto, jedine ak by som tam mal znamost a robia tam dost dôsledne kontroly, takze by mi povedala pravdu o aute ;)
29.04.2016 - 08:38:00
00
Jezus
Očividne si proti nim zaujatý.
Ako som už písal, keby tam nepoznáme človeka tak to asi budem riešiť inak - kúpou niekde inde, dovoz zo zahraničia... ťažko povedať.
A stále nechápem čo sa tu vôbec rieši. Kto chce nech tam kúpi, kto nie ten nech ide inam - áut je všade plná ....
Ja už tam tiež asi nepôjdem aj keď na nové mať asi nikdy nebudem :(
Kúpa jazdeného auta je lotéria asi všade nie len v AAA.
Brat doniesol auto z Nemecka všetko super cena, kilometre, nezničené...
No po asi dvoch-troch mesiacoch katastrofa. Viac chodil na ňom do servisu (pokiaľ vôbec išlo naštartovať) ako si ho užíval.
Takže kto máte prachy na nové viete čo máte robiť no a ja a ostatok čo makajú za slovenské platy budeme naďalej pokúšať šťastie. ;)
29.04.2016 - 08:43:45
02
Nie, nie som zaujaty. To si naopak Ty a ani si to zial doteraz nepochopil. Ved nevies / nemas ako napisat objektivne zhodnotenie na tuto spolocnost, kedze si nemal standardne podmienky pri kupe. A prepac, ale obhajovat na tomto fore spolocnost, ktora si plati tak jednoduchych brigadnikov aki sa vyskytli tu, chce celkom slusnu davku naivity. Seriozna spolocnost taketo praktiky nepotrebuje. Uz to staci inteligentnemu cloveku aby vedel, ze nieco nie je OK.

Ja by som auto do AAA pokojne predal, ved pri predaji ma nemozu nijak podviest, ze ano? :) Teda tupca s IQ pod 80 asi mozu podviest aj pri odkupeni vozidla, ale normalneho cloveka co vie povedat NIE len tazko. Akurat musi ratat s dotahovanim a casovou narocnostou. Ak sa na toto pripravi, tak s predajom nemoze byt ziadny problem. Cize pisat sem pozitivne skusenosti s odpredajom vozidla a mysliet si, ze to staci ako dokaz o serioznosti spolocnosti je podla mna celkom usmevne. :) Chleba sa lame ked tam clovek chce kupit. Btw. kolega im auto predal, ale on sa vyziva v tychto situaciach. Trvalo niekolko dni kym sa dohodli na cene ktoru chcel. Pocuval som tie telefonaty. Kolko ludi je ochotnych stracat tolko casu s tymi vygumovanymi predajcami co dokola skusaju naucene taktiky a vyvolavanie? Malo. Takze väcsina bud strati nervy a preda im pod cenu, alebo ich posle kade lahsie a preda inde. Takze len tolko k odpredaju.

A este si neodpustim. Kedze ako pises stale nechapes, preco sa to tu vobec riesi, tak Ti to vysvetlim. Preto, ze toto je DISKUSNE FORUM. Uz chapes? A este preto sa to tu riesi, ze plateni velmi jednoduchi brigadnici tuto temu na tomto fore nasli a ozivili (Majko99). Samozrejme, ze michal1805, ktory po premazani znovu ozivil temu, nie je nic ine ako AAA sleeper. Nenechajte sa oklamat, ze predtym mal jeden prispevok. Do tejto temy prispel az po tom, co sem najprv napisal 18 rocny Majko99 co cez AAA vraj predaval/kupoval uz vela aut a mal len dobre skusenosti. astro donho rypol, ze kolko asi tak v 18 rokoch tych aut mohol riesit a na to uz "prekvapujuco" nevedel odpisat. Vtedy som to premazal. A zrazu prichadza na scenu michal1805, ktory dovtedy ma za rok jeden prispevok bez akejkolvek hodnoty a ktory uplnou nahodou prave po premazani ma zrazu tiez potrebu riesit auto cez AAA. A tiez uplnou nahodou sa nasledne registruje ludomil Kamil77, aby sa mohol podelit s pozitivnymi skusenostami a styri dni nato dalsi dvaja (janolesny a jozkolan) co nedokazu vydrzat a zaregistruju sa len kvoli tejto teme. Ale ti co toto nevidia su presne cielovka pre AAA. A co je podstatnejsie, tito aj budu s autom z AAA spokojni. A to je hlavne. :)

Btw. brigadnici su uz velmi sofistikovani. Na zaklade Majka99 som odhalil aj dalsich dvoch, ktorych ulohou na fore bolo len spravit reklamu na nejake tycinky. A zasli az tak daleko, ze jeden z nich tu temu zalozil (Miminka) a druhy potom nezaväzne poradil (MrNo) konkretnu znacku. A potom uz sa len zrazu diskusia nenapadne stale vracala k jednej znacke. Takze aj tema Tycinky bola premazana a bany rozdane.

Teraz premazem aj tuto temu a rozdam pozdravy vsetkym so zasluhami. Dalsi sem ani nemusia chodit, ale obavam sa, ze su tak jednoduchi, ze ani toto nepochopia. :)
29.04.2016 - 09:42:52
029
Jezus: dobra praca :y:
29.04.2016 - 09:50:26
06
A ja som vysiel ako rypal :D
29.04.2016 - 10:00:51
05
Asi som tiež v odhaľovaní AAA-tyčinkára kúštik prispel :)

Pridám skúsenosť môjho kamaráta, čo chcel pred niekoľkými rokmi predať Oktávku. Naťahoval sa s nimi pár dní, ponúkali mu napokon tak nízku cenu, že sa rozhodol obchod zrušiť. Keď chcel prevziať auto, tak na tachometri bolo namiesto 220.000km už len 150tis. Na naliehanie poslali technika, aby to pretočil naspäť, ten len krútil hlavou a hovoril, že ešte nikdy nezažil, že by musel pretáčať tacho týmto smerom.
29.04.2016 - 11:46:43
00
... ja som ich tu obhajoval?!
Ako som písal, je mi to u riti kto tam kúpi a kto nie.
Ja už asi nie.
Inak máš nejakú osobnú skúsenosť či len posúvaš ďalej to, čo "jedna bába povídala".
Ja mám len jednu a tá je pozitívna aj keď ako si napísal, bolo to riešené neštandardne. Ale to "moje" auto mohol kúpiť niekto "štandardne" a bol by spokojným zákazníkom. Ale mohol ho kúpiť aj niekto, kto by ho rozj..... do mesiaca možno dvoch a teraz by vypisoval po nete "RECENZIE"
Tak toto je môj názor.
A EŠTE RAZ A NAPOSLEDY: Niesom zamestnanec, priaznivec, rodinný príslušník ....
Len čuduj sa svete Spokojný zákazník.
PS: Toto nieje reklama. ;)
29.04.2016 - 11:57:38
00
tu je fajn článok-takéto praktiky AAA reálne používajú
http://liborsynek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=404737
aj toto je dobré-auto z AAA bez bŕzd :o
http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/cernakronika/zena-chtela-usetrit-koupila-si-auto-ve-kterem-ji-slo-o-zivot.html
29.04.2016 - 12:30:17
03
Lubik: to bud rad :) .. zrejme si stastlivec :D
29.04.2016 - 13:08:59
00
Som rád. A možno aj šťastlivec - určite šťastlivec ;) Synátor mi robí radosť a žena poslúcha.
PS: ani auto sa ne..be a kilometre mám reálne (to aby som nebol mimo tému) :)
29.04.2016 - 14:35:58
00
Lubik napísal:
A EŠTE RAZ A NAPOSLEDY: Niesom zamestnanec, priaznivec, rodinný príslušník ....
Len čuduj sa svete Spokojný zákazník.
PS: Toto nieje reklama. ;)

Tak este raz a naposledy :)
Aj ked nie si zamestnanec, priaznivec, rodinný príslušník ...., ale auto v AAA si kupoval cez znameho, ktory tam pracuje, tvoj nazor na tuto firmu nie je objektivny, lebo si nikdy nebol v pozicii bezneho zakaznika.
29.04.2016 - 14:49:01
00
Lubik ako vies ze tie km su realne? poznas prvých majitelov: auto mas bud vw grupa alebo bmw (ostatne fy neviem)= ti maju slusnu dobu ukladanania km v DB
29.04.2016 - 14:52:53
01
keyboard_arrow_up