Ano, preco? Jedine co zatial na nom nie je povodne su pneumatiky. Vymenil som ich hned tam za Ritchey. Tie povodne boli totalne iba do hory Ja jazdim aj asfalt dost, tak preto.
Moj GT Avalanche 1.0 D 2007 cerstvo kupeny Pre pripadnych zaujemcov odfotim kvalitnejsie
Aká je tvoja spokojnasť s tou vidlou moc som ešte o nej ešte nepočul Inak bike veľmo pekný
Dakujem. Vidla, neviem, este som na nom nesiel Ale podla predavaca je lepsia vraj ako z 2006. Vraj je hrubsia a mala by viac vydrzat. Prakticky som ju este neskusal.
Ty sa na tych pozerov vyser a ked tam chces mat flasu (co je normalna vec) tak si ju tam nechaj. Obcas niektore komentare nechapem. Komu vadi flasa na bicykli je trochu chory myslim. Keby tam mal aj stojan tak co? Ide o bike nie? Nema si dat aj pneumatiky od Versaceho? Majte rozum ludia a pozerajte na to na co treba. OMG
ty OMG neviem co sa hned jedujes...kazdy tu len vyjadri svoj nazor na dany bike a zaroven je kazdemu jasne, ze Duxo moze mat nase postrehy akurat tak u r..i nikto tu nikomu nic nerozkazuje - chapes???
edit pozing a zmysel pre aku-taku estetiku su podla mna 2 odlisne veci...
naco pises to iste dvakrat...mne sa tam ta flasa tiez nepaci ...nemam nic proti tomu ked ju ma ked jazdi, ale ked sa foti bike do galerky, tak sa tam taka gucala nehodi...ty sa tiez fotis na obciansky v radiovke? btw...s tym stojanom si to uz prehnal...
ty OMG neviem co sa hned jedujes...kazdy tu len vyjadri svoj nazor na dany bike a zaroven je kazdemu jasne, ze Duxo moze mat nase postrehy akurat tak u r..i nikto tu nikomu nic nerozkazuje - chapes???
No sorac.Neviem co je vsak neesteticke na flasi na biku..Myslis samotnu flasu? Neviem,ale ja ked pozeram na bike tak flasu a podobne hovadiny ani nevnimam,pozeram na bike ako taky.Ako mne nevadi co tu pises,tvoja vec,jasne, ja len aby sa tu ludia nebali davat fotky len preto,ze maju skaredu flasu alebo odrazky.
naco pises to iste dvakrat...mne sa tam ta flasa tiez nepaci ...nemam nic proti tomu ked ju ma ked jazdi, ale ked sa foti bike do galerky, tak sa tam taka gucala nehodi...ty sa tiez fotis na obciansky v radiovke? btw...s tym stojanom si to uz prehnal...
Preto dvakrat,lebo mi blbne GPRS.Pisem cez JIMMa na fone,sry.Ako ja bezne pouzivam flasu na biku tak preco by nemala byt na fotke?K tej radiovke.To si napisal ako keby ju kazdy okrem teba nosil.Nosim okuliare a v nich sa dam aj odfotit nie?Flasu nosim,tak nech tam je.Upozornenie: je to moj nazor iba.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tento bike si kupil v Isaku vsak?
tento bike si kupil v Isaku vsak?
Aká je tvoja spokojnasť s tou vidlou moc som ešte o nej ešte nepočul
vitaj v klube GT ...
tak potom tej vymene uz vobec nerozumiem ... ale ja som tu za zaciatocnika, tak nemusim vsetkemu rozumiet ... houk
tak potom tej vymene uz vobec nerozumiem ... ale ja som tu za zaciatocnika, tak nemusim vsetkemu rozumiet ... houk
Jediny dovod preco som tam vymenil pedale je to, ze nechcem tretry. Dal som tam tieto, uvidim ako sa pojde.
inac celkom slusne
aj ja ju tam mam