velmi pekne, jednoduche, pekna farba, indexy bez arabskyh ci rimskych cisiel....za mna big like.
Trochu sa mozno chcu podobat na rolex submariner, ale asi vsetky analogove potapky tak vyzneju
tak Junkers je nemecka znacka, bola urcena pre frequent flyerov z Lufthansy dlhe roky, hodinky maju istu dizajnersku jedinecnost i ked nepatria medzi drahe svajciarske znacky. Musim sa priznat ze v nakupoch Junkers budem pokracovat, 1-2 kusy planujem pre seba. Tieto som vybral pre mojich top zamestnancov ako mimoriadny darcek (okrem odmien) za uspesny rok 2015. Teda tie ruky na fotkach nie su moje aby bolo jasne
Keď už mechaniky, tak poriadne, aj s kusom histórie. Na nosenie to síce veľmi nie je, ale na vyplnenie "dlhých zimných večerov" áno. Ešte ma čaká kus práce pri renovácii .
Chalani a baby, neviete, ako nakalibrovat kompas na hodinkach Timex T2N725? Prvy problem je, ze rucicka kompasu je vychylena od dvanastky na desiatku na ciferniku v kludovom stave a druhy, ze ukazuje uplne zle svetove strany. Ked porovnam s kompasom v mobile, tak hodinky ukazuju sever na juhozapad. Skusal som podla videa od Timexu, ale nepomohlo to.
new arrivals... tak nakoniec tie Filsony (vyrobca Shinola, Detroit), zistil som totiz ze Hamiltony cca pred 4 rokmi kupila Swatch Group a uz ich robia vo Svajciarsku aj s napisom SWISS MADE.....a kedze som chcel original hodinky z Ameriky tak som si vybral tieto Shinola kusky, je to v podstate obycajny quartz, teda vraj ich vlastny pohon Argonite 715, no neviem neviem, skusim poguglit ci je to nieco speci. Zatial po 2 dnoch nosenia celkom pohoda, i ked na field watch sa mi zda priemer 43mm prilis velky a neprakticky, cca 40-41mm max by bolo podla mna idealne. Napr. pri jazde na biku budu na zapasti zavadzat (prilis sa opierat o chrbat dlane).
Ja mam tiez len take obyc, ale bez hodiniek by som nemohla byt
Dlho som hladala nejake hnede a predvcerom som konecne nasla jedny, co mi padli do oka. Paci sa mi na nich mosadzna uprava a trochu "kompasoidny" vzhlad.
Vy, co sa orientujete v tych specialnejsich, ak narazite na pekne damske hodinky, tak ich tu hodte
"Za pár drobných "- INVICTA 11168 SEA HUNTER CHRONOGRAPH /orig./ Kúpil som si bolestné, keďže od BA-MTB, t.j. 7 týždňov som po páde stále PN Budem ich využívať aj v rámci rehabilitácie - ich váha 207 g
Práveže Vostok...som nechcel, ale tieto švajc sa im vyrovnajú - váhou. Pôvodne som chcel "športovejšie" Tissot-y, ale mi došla výpredaj ponuka na Invicty Dal som sa presvedčiť. Tissot bude nabudúce
Ja mam tiez len take obyc, ale bez hodiniek by som nemohla byt
Dlho som hladala nejake hnede a predvcerom som konecne nasla jedny, co mi padli do oka. Paci sa mi na nich mosadzna uprava a trochu "kompasoidny" vzhlad.
Vy, co sa orientujete v tych specialnejsich, ak narazite na pekne damske hodinky, tak ich tu hodte
ahoj ake presne oznacenie maj utie timexy? dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
velmi pekne, jednoduche, pekna farba, indexy bez arabskyh ci rimskych cisiel....za mna big like.
Trochu sa mozno chcu podobat na rolex submariner, ale asi vsetky analogove potapky tak vyzneju
tak Junkers je nemecka znacka, bola urcena pre frequent flyerov z Lufthansy dlhe roky, hodinky maju istu dizajnersku jedinecnost i ked nepatria medzi drahe svajciarske znacky. Musim sa priznat ze v nakupoch Junkers budem pokracovat, 1-2 kusy planujem pre seba. Tieto som vybral pre mojich top zamestnancov ako mimoriadny darcek (okrem odmien) za uspesny rok 2015. Teda tie ruky na fotkach nie su moje aby bolo jasne
Filson, Mackinaw Field, 3hands date, 43mm, PVD gunmetal plating, zafir sklicko, 200m stlpec, Horween USA kozeny remen
http://www.filson.com/watches/the-mackinaw-field-watch-20001946.html
ahoj ake presne oznacenie maj utie timexy? dakujem