Jo to len v zime mi kus vadili v lete pohoda ale remienok 3x meneny uz bol a 4krat mi povedal ze uz sa neda. Mal som tieto pred 20 rokmi kazdy mi zavidel hh.
Jedny Festiny TdF mam a slapu jak majú 12 rokov .... akurát nemajú zafirove sklíčko a moje zváranie a brúsenie na nich zanechalo stopy... lebo ja mam hodinky na ruke furt a neriešim... teraz uz pokračujem s Luminoxami a tam ostanem verný
Podla mna su Gcka prilis masivne. Ja som mal obyc Casio digitalky (W800) a vydrzali vsetko mozne aj nemozne - rozne sporty, plavanieci rozne manualne prace vratane kopania kanalov. neviem ako sa mi to podarilo, ale pevne verim, ze by fungovali doteraz.
Tieto som kedysi dostal ako darcek a lepsie by som si ani sam nevybral. Su nizke, vodotesne, zatial funguju bez problemov. Za tu cenu nie je co riesit
na sport som mal tiez gcka skoro 3 roky model riseman, pocit nerozbitnosti bol super, ale funkcie nic extra nato, ze su to digitalky...potom som skusil este pro-treky, no nakoniec navrat k suuntam zatial nelutujem...
Fradog skoda ze ich nenosis celkom schopne vyzeraju .Kamos ma SUUNTO co predpovedaju moznost vzniku burky a kadečo ine kroky atd. ale kazdy ma svoje poziadavky na hodinky ale aj tak vacsina ludi hodi len ockom na čas alebo ich nosi len ako imidzovky.hlavne nech si zkazdy vyberie tie svoje a nech sa z nich tesi.robit tu sudcu ze ci tie alebo tamtie su top bodinky nema vyznam a chapem ze by ste tu dopriali ludom aj drahe hodinky a aj urcite lepsie ale to by potom bola nuda. :0)
K tomu ze Gshocky su fakt len marketing (pritom G mam rad a jedny vlastnim) pridam jednu prihodu.
Kamos mal Polary a z casu na cas v dobrej nalade rad dokazoval ake su super nerozbitne.
Takym sposobom ze si ich dal dole z ruky chytil za remienok a fakt brutalnou silou s velkym naprahom ich vzdy 3-4 pleskol o stol. A hodinam fakt nic nebolo.
Raz po par pivach zacal rypat do mojich novych Gshockov ze ci vydrzia to co jeho Polar.
Ja na to: Jasne ved je to super Gshock vydrzia vsetko.
Dal som ich dole z ruky podal som mu ich, on ich raz poriadne pleskol o stol, a Gshocky?
Rozbite jak Berlin.
Displej rozbity, vytecene krystaliky a tak krasne nove Gshocky isli za par dni do servisu na vymenu displeja.
A tie jeho stare Polary aj po x-tych tychto opileckych testoch a inom brutalnom dlhorocnom zaobchadzani fungovali veselo dalej.
Ked videl ako smutne pozeram na nove rozbite Gshocky, podal a daroval mi jeho Polary so slovami: Na tu mas poriadne hodinky
To ze som aj ja neochvejne veril Gshock marketingu jak ovca svedci fakt ze to boli asi tyzdnove Gshocky vianocny darcek od mojej polovicky. Nemusim asi vysvetlovat co som si nasledne doma vypocul .
Keby blbost kvitla bol by som jak zahrada
Podotykam ze to bolo tak 8 rokov dozadu takze mozno Polary v kvalitne polavili a Gshocky vytunili, ale doma to radsej neskusajte
Alkohol ich premohol...Vas aj Gshocky hh.este ze po hlave ti netrieskal no co uz vesela prihoda ale zeby az tak chvalili gshocky v reklamach...ci hodinky sluzia na zatlkanie klincov?mne staci ze sa nerozsypu pri otrasoch na bicykli.super ake maju ludia prihody s hodinkami.neviem ja mam lacne plastaky kup tie nove kovove za cca800e alebo titan hah a tie jeho mu vrat nech s nimi bucha dalej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zatiaľ úplná spokojnosť
Kúpené z gearbestu za 48 €.
https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_1126414.html?wid=4
Je to síce "lacák" ale hádam niečo vydržia
Tieto som kedysi dostal ako darcek a lepsie by som si ani sam nevybral. Su nizke, vodotesne, zatial funguju bez problemov. Za tu cenu nie je co riesit
ocove maju klasicky "rucickovy" strojcek ale stali vyse 200eciek. digital je tam iba datum
ja by som ale isiel do nejakej zivsej farby
Kamos mal Polary a z casu na cas v dobrej nalade rad dokazoval ake su super nerozbitne.
Takym sposobom ze si ich dal dole z ruky chytil za remienok a fakt brutalnou silou s velkym naprahom ich vzdy 3-4 pleskol o stol. A hodinam fakt nic nebolo.
Raz po par pivach zacal rypat do mojich novych Gshockov ze ci vydrzia to co jeho Polar.
Ja na to: Jasne ved je to super Gshock vydrzia vsetko.
Dal som ich dole z ruky podal som mu ich, on ich raz poriadne pleskol o stol, a Gshocky?
Rozbite jak Berlin.
Displej rozbity, vytecene krystaliky a tak krasne nove Gshocky isli za par dni do servisu na vymenu displeja.
A tie jeho stare Polary aj po x-tych tychto opileckych testoch a inom brutalnom dlhorocnom zaobchadzani fungovali veselo dalej.
Ked videl ako smutne pozeram na nove rozbite Gshocky, podal a daroval mi jeho Polary so slovami: Na tu mas poriadne hodinky
To ze som aj ja neochvejne veril Gshock marketingu jak ovca svedci fakt ze to boli asi tyzdnove Gshocky vianocny darcek od mojej polovicky. Nemusim asi vysvetlovat co som si nasledne doma vypocul .
Keby blbost kvitla bol by som jak zahrada
Podotykam ze to bolo tak 8 rokov dozadu takze mozno Polary v kvalitne polavili a Gshocky vytunili, ale doma to radsej neskusajte