Sluzia. Nesetrim ich. Rozbit sa mi ich nepodarilo a prilezitosti bolo!!! Akurat ma zaujima, ci sa ti ich podari na 1x sparovat s tou novou aplikaciou, co vydali. Dnes som sa s tym chvilu neuspesne zabaval.
Ja som dlho snoril po nete kym som ich objednal tak verim ze nesklamu co sa tej Suunto apky tyka sparovalo v pohode, ale je nutne mat pri tom zapnute GPS v mobile a mal by si sa spojit bez problemov.
Čaute, má niekto skúsenosti so značkou Festina? Cenovo to vidím oveľa lepšie ako ostatné švajč. značky. Nechcem úplne športové, na to mám Garmin. Cenovo max. 170E. Prípadne, ak ste našli niečo podobné (aj inej značky), môžete mi to poslať, díky. Napr. tieto:
mal som 6566 kupene nove v 1998, myslim ze maju strojceky myiota janponske quartzy, sponzoruju dlhodobo cyklistiku, ale mam pocit ze uz nie su moc zaujimavi ani originalni. skor mozno akcne casio alebo nieco od lum-tec (od 450e su)
zhodou okolnosti som sa vcera s brachom bavil trochu o hodinkach a on co je maniak na hodinky povedal ze Festina su len modny doplnok treba brat s rezervou, no nieco na tom asi bude
FESTINA sú vážna švajčiarska značka tak ako TISSOT napr.
Je to švajčiarska značka založená v roku 1902 vo švajčiarsku.
(Ano je pravda že značku kúpil v roku 1984 Španielsky vlastník ale to nič nemení na tom že je to naďalej švajčiarska firma)
"Firma Festina je švýcarskou hodinářskou firmou a své výrobky kompletuje ve Švýcarsku a to jí dovoluje umisťovat na své výrobky nápis Swiss made. Značka dodržuje standardy kvality obvyklé pro švýcarské hodinky. Vyrábí jak hodinky s quartzovým mechanismem (bateriový pohon), tak hodinky s mechanickým nátahem."
toto je jeden zo strojcekov co pouziva festina http://calibercorner.com/miyota-caliber-82s0/
Miyota claims that the caliber 82S0 offers accuracy of -20 ~ +40 seconds per day
cena 55$
Japonské strojčeky nie sú zlé a vzhľadom na priaznivú cenu ich do lacnejších modelov dáva aj Festina.
Veľa zvučných hodinárskych značiek outsourcuje kalibre nap. od SEIKO, MYIOTA, alebo švajčiarska ETA, aby prežili na trhu.
A pre menšie firmy mať vlastný kaliber to by bol veľký luxus, to by tie hodinky museli stáť od 5000 Eur vyššie aby bola výroba rentabilná.
tvoj brat ma pravdu, ta znacka uz nema nic unikatne, je to masovka ktoru kupis v kazdom predajnom ostrovceku v shopping mall-e. Tie moje Festiny mam odlozene, v 1998 ma stali celu vyplatu a 10r som ich hrdo nosil a viac menej isli dobre (quartz). Mam ich teda na pamiatku ale teraz by som uz od nich nic nekupil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja uz tretim rokom...
Mal som aj ambit 2 a ten mal omnoho lepsi remienok. Tento pevny ma tendenciu sa pri dynamickejsich cinostiach uvolnovat.
https://www.inhodinky.sk/festina-hodinky/panske-hodinky-festina-203755-chrono/
Ahoj, ja som vychádzal z tohto:
https://www.inhodinky.sk/festina-hodinky/
Niekto skúsenosti?
Je to švajčiarska značka založená v roku 1902 vo švajčiarsku.
(Ano je pravda že značku kúpil v roku 1984 Španielsky vlastník ale to nič nemení na tom že je to naďalej švajčiarska firma)
"Firma Festina je švýcarskou hodinářskou firmou a své výrobky kompletuje ve Švýcarsku a to jí dovoluje umisťovat na své výrobky nápis Swiss made. Značka dodržuje standardy kvality obvyklé pro švýcarské hodinky. Vyrábí jak hodinky s quartzovým mechanismem (bateriový pohon), tak hodinky s mechanickým nátahem."
“španielskej Cordobe sídli výrobné centrum so špecializáciou na zlaté hodinky a ďalej spoločnosť disponuje výrobnými kapacitami v Ázii”
http://calibercorner.com/miyota-caliber-82s0/
Miyota claims that the caliber 82S0 offers accuracy of -20 ~ +40 seconds per day
cena 55$
kazdy si spravi obraz sam
Veľa zvučných hodinárskych značiek outsourcuje kalibre nap. od SEIKO, MYIOTA, alebo švajčiarska ETA, aby prežili na trhu.
A pre menšie firmy mať vlastný kaliber to by bol veľký luxus, to by tie hodinky museli stáť od 5000 Eur vyššie aby bola výroba rentabilná.