asi tu niekomu chyba trosku humoru a nadhladu... chcel som odlahcit dost malo ftipnu temu, ale ak sa niekoho tym dotykam, tak sorry...
Vôbec sa mi to vtipné nezdá, lebo poznam despotické hovädá, ktoré majú podobné zmýšľanie, nie ako recesiu, ale úplne vážne. Som rada, že to nie je Tvoj prípad.
... alenkaaaaaaaaaaaaa ... ved sem nechodis prvy den a predpokladam, ze ked si stihla uz rozvod, asi ani 15 rokov nemas ...
Dudo: dobre si ju naucil ... dufam, ze ked prides z bikovacky, tak mala spi a zienka ta v neglize caka pri stole s nachystanou vecerou - pekne prijemne naladena s lahkym a prijemnym pohladom si Ta usadi k stolu a polutuje Ta, ako si sa na tom biku vytrapil ...
he he... alebo inak, pridem domov a vecera nikde, decka behaju po sidlisku, lebo stara este stale bajkuje v lese...
no dobre, uz koncim... iba jedna vazna veta na zaver - mat tichu domacnost kvoli konicku ako je bajkovanie je na zamyslenie, ci v tom vztahu naozaj vsetko funguje... bud je kompromis a pochopenie, alebo bajkuju obaja, alebo netusim... ked moja draha prvykrat spala u mna a videla vedla postele bajk, ktory som s nechutou v tvari odlozil do chodby, aby sa zmestila ona... tak pochopila, co ju caka a zacala bajkovat tiez...
Keď som mal 25 tak som si myslel že okrem biku nič ine neexistuje, a potom som stretol Ivku a..... 1 rok som aj nebicykloval
Jééj, to je pekné, myslím nie to, že si rok nebikoval, ale to foto.Aspon vieme, ako Ivka vyzerá. Pomaly sa začína téma meniť na vsťahy, vsťahy, vsťahy.
Pocitac, telefon a internet? to som zrusil ako prve, bola by moc ovplyvnovana tymi emancipovanymi kecami...
toto krásne charakterizoval v predinternetovej dobe Štepka vo filme záhrada:
"...a taká to bola dobrá žena a ja somár sprostý som ju naučil čítať."
ale k téme. Dnes mi zhodou okolností došiel mail s návodom ako predchádzať tichej domácnosti. Mnohí si možno myslia, že by to malo patriť do vtipkára, ale dám to radšej sem.
ženská linka dôvery:
Otázka: Môj manžel stále túži po svojej bývalej priateľke, mám podozrenie, že je mi neverný. Čo vy na to?
Odpoveď: Schopnosť mužov fyzicky milovať je skoro bezmedzná. Je dokázané, že muž sa počtom splynutí s rôznymi ženami zdokonaľuje. Ak má teda milenku, robí to len kvôli vám. Aby vás dokázal na najlepšej možnej úrovni uspokojovať. To najlepšie, čo môžete urobiť, je nič mu nevyčítať. Pripravte mu radšej výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robí.
Otázka: Môj manžel ustavične túži po orálnom sexe. Čo mám robiť?
Odpoveď: Mali by ste mu vyhovieť. Nedá sa z toho otehotnieť ani stlstnúť.
Jedna čajová lyžička sĺz lásky má len 10 kalórií. Okrem toho prospieva
takýto spôsob lásky vašej pleti. Muži toto všetko vedia, preto sú ochotní
umožniť svojim partnerkám takúto radosť napriek tomu, že im orálny sex
spôsobuje ohromné bolesti. Ide o dôkaz ich mužskej lásky a tak by ste
partnerovi mali pripraviť výživnú večeru a vážiť si, čo pre vás robí.
Otázka: Môj manžel trávi príliš často večery so svojimi kamarátmi, nemá ma už rád?
Odpoveď: To je prirodzené správanie, ktoré by ste mali podporovať. Muž je lovec a potrebuje si to v spoločnosti iných lovcov dokázať. Vy si myslíte,
že ide o zábavu? Nie. Pre muža je to stresujúci zážitok a návrat domov je
pre neho vyslobodením. Práve preto sa v stresujúcej spoločnosti iných
mužov zväčša zo zúfalstva a utrpenia opíja. Mali by ste ho poľutovať,
uvariť mu výživnú večeru a vážiť si, čo pre vás robí.
Otázka: Môj manžel chce, aby sme sa milovali v trojici s mojou mladšou
sestrou, čo mám robiť?
Odpoveď: Váš manžel je jednoznačne verný človek. Keďže mu nedokážete
poskytnúť všetko, po čom túži, obracia sa na ženu, ktorá mu vás najviac
pripomína - na vašu sestru. Pohoršenie nie je na mieste. Pomáha to predsa zblížiť vašu rodinu. Sestra sa od toho skvelého človeka, čo ste si vzali za manžela, niečo naučí. Ak ste príliš úzkostlivá, nechajte ho so sestrou osamote a choďte im uvariť výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robia.
Otázka: Môj manžel sa dokáže so mnou milovať maximálne minútu. Je to
normálne?
Odpoveď: To je najkrajší dôkaz lásky, aký vám muž môže dať! Znamená to, že po vás tak veľmi túži, že sa nedokáže ovládnuť. Ukážte mu, že aj vy ho milujete. Uvarte mu výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robí.
Otázka: Môj manžel si nikdy nenájde čas na predohru, ako ho donútiť?
Odpoveď: Predohra predstavuje pre muža krutú obeť. Je to pre neho
znamením, že ho dostatočne nemilujete a preto by mal vynakladať námahu na to, aby vo vás vyvolal túžbu. Dobrá žena má po svojom mužovi túžiť stále. Preto mu na znak lásky a ospravedlnenia uvarte výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robí
Otázka: Môj muž mi nikdy nedokáže privodiť vrcholné uspokojenie, prečo?
Odpoveď: Ženský orgazmus je len povera, ktorú vymysleli feministky
nenávidiace mužov. Rozhodne ho pred svojim mužom nespomínajte. Radšej mu uvarte výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robí.
Otázka: Môj manžel po milovaní okamžite zaspí a nemáme čas sa spolu ani pomaznať, ani pozhovárať, čo s tým?
Odpoveď: Sex je pre mužov veľmi namáhavý. Preto po ňom potrebujú
odpočinok. Je to dokonca tak, že čím väčšia je láska muža k vám, tým
intenzívnejšia je jeho únava po akte lásky. Preto mu doprajte odpočinok.
Uvarte mu výživné raňajky a vážte si, čo pre vás robí.
he he... alebo inak, pridem domov a vecera nikde, decka behaju po sidlisku, lebo stara este stale bajkuje v lese...
toto sa aj občas stávalo
Prídem z výjazdu, doma nikto a presne ako si napísal, jedno dietko hrá futbal a druhé je s maminou na biku.
že ja blbec som sa ponáhlal domov, kde očakávam dobručký obedík, láskavý pohlad .... no trt ešte to len dorazí pod bránu a už hlásia .... neprehadzuje, vôla, treba nastaviť .... no jeden by sa z toho posr...
toto sa aj občas stávalo
Prídem z výjazdu, doma nikto a presne ako si napísal, jedno dietko hrá futbal a druhé je s maminou na biku.
že ja blbec som sa ponáhlal domov, kde očakávam dobručký obedík, láskavý pohlad .... no trt ešte to len dorazí pod bránu a už hlásia .... neprehadzuje, vôla, treba nastaviť .... no jeden by sa z toho posr...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vieš, ale účinnejšie je do hlavy, môj bývalý manžel mal podobné primitívne reči ako Dudo, tak viem o čom hovorím.
Jazdím kedy uznám za vhodné po dohode s Ivkou...
Vôbec sa mi to vtipné nezdá, lebo poznam despotické hovädá, ktoré majú podobné zmýšľanie, nie ako recesiu, ale úplne vážne. Som rada, že to nie je Tvoj prípad.
Dudo: dobre si ju naucil ... dufam, ze ked prides z bikovacky, tak mala spi a zienka ta v neglize caka pri stole s nachystanou vecerou - pekne prijemne naladena s lahkym a prijemnym pohladom si Ta usadi k stolu a polutuje Ta, ako si sa na tom biku vytrapil ...
no dobre, uz koncim... iba jedna vazna veta na zaver - mat tichu domacnost kvoli konicku ako je bajkovanie je na zamyslenie, ci v tom vztahu naozaj vsetko funguje... bud je kompromis a pochopenie, alebo bajkuju obaja, alebo netusim... ked moja draha prvykrat spala u mna a videla vedla postele bajk, ktory som s nechutou v tvari odlozil do chodby, aby sa zmestila ona... tak pochopila, co ju caka a zacala bajkovat tiez...
...možno príde bez bicykla a.....bude po jazdení
tak toto sa mi celkom pozdava
nikdy!!!
nikdy!!![/quo
Keď som mal 25 tak som si myslel že okrem biku nič ine neexistuje, a potom som stretol Ivku a.....
Kdybys nekecala...
A zapamataj si,odhadzovaneho chleba,najvacsi krajec
Keď som mal 25 tak som si myslel že okrem biku nič ine neexistuje, a potom som stretol Ivku a.....
JA som taka stastna,ze ma neoslovujes "stara"
Jééj, to je pekné, myslím nie to, že si rok nebikoval, ale to foto.Aspon vieme, ako Ivka vyzerá. Pomaly sa začína téma meniť na vsťahy, vsťahy, vsťahy.
Nikdy nehovor nikdy.
toto krásne charakterizoval v predinternetovej dobe Štepka vo filme záhrada:
"...a taká to bola dobrá žena a ja somár sprostý som ju naučil čítať."
ale k téme. Dnes mi zhodou okolností došiel mail s návodom ako predchádzať tichej domácnosti. Mnohí si možno myslia, že by to malo patriť do vtipkára, ale dám to radšej sem.
ženská linka dôvery:
Otázka: Môj manžel stále túži po svojej bývalej priateľke, mám podozrenie, že je mi neverný. Čo vy na to?
Odpoveď: Schopnosť mužov fyzicky milovať je skoro bezmedzná. Je dokázané, že muž sa počtom splynutí s rôznymi ženami zdokonaľuje. Ak má teda milenku, robí to len kvôli vám. Aby vás dokázal na najlepšej možnej úrovni uspokojovať. To najlepšie, čo môžete urobiť, je nič mu nevyčítať. Pripravte mu radšej výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robí.
Otázka: Môj manžel ustavične túži po orálnom sexe. Čo mám robiť?
Odpoveď: Mali by ste mu vyhovieť. Nedá sa z toho otehotnieť ani stlstnúť.
Jedna čajová lyžička sĺz lásky má len 10 kalórií. Okrem toho prospieva
takýto spôsob lásky vašej pleti. Muži toto všetko vedia, preto sú ochotní
umožniť svojim partnerkám takúto radosť napriek tomu, že im orálny sex
spôsobuje ohromné bolesti. Ide o dôkaz ich mužskej lásky a tak by ste
partnerovi mali pripraviť výživnú večeru a vážiť si, čo pre vás robí.
Otázka: Môj manžel trávi príliš často večery so svojimi kamarátmi, nemá ma už rád?
Odpoveď: To je prirodzené správanie, ktoré by ste mali podporovať. Muž je lovec a potrebuje si to v spoločnosti iných lovcov dokázať. Vy si myslíte,
že ide o zábavu? Nie. Pre muža je to stresujúci zážitok a návrat domov je
pre neho vyslobodením. Práve preto sa v stresujúcej spoločnosti iných
mužov zväčša zo zúfalstva a utrpenia opíja. Mali by ste ho poľutovať,
uvariť mu výživnú večeru a vážiť si, čo pre vás robí.
Otázka: Môj manžel chce, aby sme sa milovali v trojici s mojou mladšou
sestrou, čo mám robiť?
Odpoveď: Váš manžel je jednoznačne verný človek. Keďže mu nedokážete
poskytnúť všetko, po čom túži, obracia sa na ženu, ktorá mu vás najviac
pripomína - na vašu sestru. Pohoršenie nie je na mieste. Pomáha to predsa zblížiť vašu rodinu. Sestra sa od toho skvelého človeka, čo ste si vzali za manžela, niečo naučí. Ak ste príliš úzkostlivá, nechajte ho so sestrou osamote a choďte im uvariť výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robia.
Otázka: Môj manžel sa dokáže so mnou milovať maximálne minútu. Je to
normálne?
Odpoveď: To je najkrajší dôkaz lásky, aký vám muž môže dať! Znamená to, že po vás tak veľmi túži, že sa nedokáže ovládnuť. Ukážte mu, že aj vy ho milujete. Uvarte mu výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robí.
Otázka: Môj manžel si nikdy nenájde čas na predohru, ako ho donútiť?
Odpoveď: Predohra predstavuje pre muža krutú obeť. Je to pre neho
znamením, že ho dostatočne nemilujete a preto by mal vynakladať námahu na to, aby vo vás vyvolal túžbu. Dobrá žena má po svojom mužovi túžiť stále. Preto mu na znak lásky a ospravedlnenia uvarte výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robí
Otázka: Môj muž mi nikdy nedokáže privodiť vrcholné uspokojenie, prečo?
Odpoveď: Ženský orgazmus je len povera, ktorú vymysleli feministky
nenávidiace mužov. Rozhodne ho pred svojim mužom nespomínajte. Radšej mu uvarte výživnú večeru a vážte si, čo pre vás robí.
Otázka: Môj manžel po milovaní okamžite zaspí a nemáme čas sa spolu ani pomaznať, ani pozhovárať, čo s tým?
Odpoveď: Sex je pre mužov veľmi namáhavý. Preto po ňom potrebujú
odpočinok. Je to dokonca tak, že čím väčšia je láska muža k vám, tým
intenzívnejšia je jeho únava po akte lásky. Preto mu doprajte odpočinok.
Uvarte mu výživné raňajky a vážte si, čo pre vás robí.
zajtra ocakavam vyzivnu veceru a vyzivne ranajky
toto sa aj občas stávalo
Bud rád že ich máš