rad by som sa teda opytal, ci zdravite okoloslapucich bikerov alebo len ked je to mtbckar alebo ako to vlastne chodi...z osobnej skusenosti asi viem ze sa zdravia len bikeri ktory maju dresy a drahe biky ako ste na tom vy?
Neviem, ale ja asi stretávam len nevychované socky. Ešte sa mi nestalo, že by niekto pozdravil prvý mňa. Keď zatrepem kopytom, alebo len prstami kývnem potom sa sem-tam odozvy dočkám. A môžem mať na sebe bárs aj skafander...
zdravim aj turistov a ked ich minam a uhnu mi, aj podakujem Cestakov som prestal zdravit z dovodu ich absolutnej ignorancie na sebemensi naznak pozdravu z mojej strany. Je ale pravda, ze aj vela bikerov neodzdravi ale s tym nic clovek nespravi. Je to v ludoch...
No, tak ja vacsinou kazdeho bikera s ktorym nadviazem aky taky ocny kontakt pozdravim. Mna zvyknu zdravit len starsi ludia (30+). Mladsi len zriedkavo.
Mna zvyknu zdravit len starsi ludia (30+). Mladsi len zriedkavo.
V tomto súhlasím. Ale občas sa mi stane, že pozdraví niekto mne a ja odzdravím. Väčšinou je to však naopak. Avšak keď sa dostaví výsledok, čo znamená: úsmev na tvári, zdvihnutie ruky a následne zamávanie alebo aspoň kývnutie hlavou tak som potom rád, že sa takáto skupina ľudí podobne postihnutá ako ja, rozrastá.
2 Armstrong181: neber bike ako postihnutie
2 dotm : podobne sa mi stalo včera,ked sme boli jazdit na bikroske v Oslanoch,zopar prechadzajucich aut trubilo,kyvalo
dnes sa mi pozdravil cca 55 rocny ujo ,dokonca aj ziletkar v strednych rokoch....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V tomto súhlasím. Ale občas sa mi stane, že pozdraví niekto mne a ja odzdravím. Väčšinou je to však naopak. Avšak keď sa dostaví výsledok, čo znamená: úsmev na tvári, zdvihnutie ruky a následne zamávanie alebo aspoň kývnutie hlavou tak som potom rád, že sa takáto skupina ľudí podobne postihnutá ako ja, rozrastá.
2 dotm : podobne sa mi stalo včera,ked sme boli jazdit na bikroske v Oslanoch,zopar prechadzajucich aut trubilo,kyvalo
dnes sa mi pozdravil cca 55 rocny ujo
ps: ze sa vam chce riesit hentake blbosti, rok co rok na kazdom bike fore
ja som bol odjakziva proti, ale tyzden dozadu som zacal, zenam sa to vraj paci